Ararat 30 Years Erebuni 70cl

Country Of Origin Armenien
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Ararat 30 Years Erebuni er en sand perle blandt cognacs, der tilbyder en uovertruffen smagsoplevelse. Denne udsøgte cognac er lagret i tre årtier på egetræsfade og har rige aromaer af tørrede frugter, honning og krydderier. Med sin glatte og fløjlsagtige tekstur er Ararat 30 Years Erebuni det perfekte valg for dem, der leder efter en virkelig exceptionel og raffineret...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Ararat 30 Years Erebuni 70cl

Ararat 30 Years Erebuni 70cl er en raffineret cognac, der viser Ararat-mærkets rige arv og håndværk. Produceret i Armenien, et land kendt for sin lange tradition for brandyproduktion, er dette exceptionelle destillat et vidnesbyrd om ekspertisen og dedikationen hos Ararats mesterdestillatører.

Smag og aroma

Med sin dybe ravfarve og fløjlsbløde tekstur giver Ararat 30 Years Erebuni en virkelig overbærende sensorisk oplevelse. Aromaen er kompleks og indbydende med noter af tørrede frugter, honning og delikate krydderier. Når man smager, fornemmer man den harmoniske blanding af smage, herunder noter af chokolade, vanilje og karamelliserede nødder.

Modningsprocessen

Det, der gør Ararat 30 Years Erebuni så speciel, er dens unikke modningsproces. Denne cognac modnes i tre årtier på egetræsfade, hvor den udvikler en ekstraordinær dybde og karakter. Den langvarige modning giver cognacen en bemærkelsesværdig blødhed, hvilket gør den til et autentisk valg for kendere.

Mærket og historien

Ararat har en fascinerende historie, der går tilbage til 1887, hvor Nerses Tairyan etablerede den første brandyfabrik i Armeniens hovedstad Jerevan. I årenes løb er Ararat blevet synonymt med armensk brandy og har opnået international anerkendelse for sin enestående kvalitet og kunstfærdighed.

Produktionsprocessen

Når man producerer Ararat brandy, er man meget opmærksom på detaljerne i alle faser. Kun de bedste druer fra Ararat-dalen udvælges til destillation, hvilket sikrer råmateriale af højeste kvalitet. Vinen bliver derefter dobbeltdestilleret i kobberdestillatorer og derefter lagret på egetræsfade fra Kaukasusbjergene.

Ekstra baggrundsinformation

En interessant kendsgerning om Ararat brandy er, at den traditionelt blev drukket af Winston Churchill, som berømte den som sin "brandy of choice". Denne anbefaling cementerede Ararats omdømme som en brandy af exceptionel klasse og raffinement.

Specifikationer
SKU L-03-204-00
Brand Ararat
Alkoholprocent 40 %
Oprindelsesland Armenien
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Brandy
EAN stregkode 4850001002215

Ararat Ararat 30 Years Erebuni 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!