Parade Vieux 1ltr

Country Of Origin Holland
Weight Unit Amount 1 l
Alcohol Percentage 35 %
På lager
128,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Parade Vieux 1ltr

Mød Parade Vieux 1ltr, en smuk gengivelse af fin cognac, der fortryller sanserne med sin bemærkelsesværdige karakter og raffinerede håndværk.

Mærket og oprindelsesstedet

Parade er et berømt brand, der har været synonymt med exceptionel cognac i generationer. Med base i hjertet af Cognac-regionen i Frankrig opretholder dette anerkendte mærke stadig de traditioner og den ekspertise, der har gjort det til en favorit blandt kendere over hele verden.

Parade er et anerkendt mærke, der er synonymt med exceptionel cognac i generationer.

Alt handler om smag

Dette særlige tilbud, Parade Vieux 1ltr, forkæler ganen med sin rige og komplekse smagsprofil. Den har noter af tørrede frugter, herunder figner og sultanas, flettet sammen med antydninger af ristet egetræ og vanilje. Resultatet er en harmonisk blanding af smage, der bliver hængende på tungen med en forførende og mindeværdig finish.

Roma

Duften af Parade Vieux 1ltr er lige så fængslende. Næsen bliver mødt af en forførende duftprofil af honningsødme, ledsaget af sofistikerede blomsterundertoner. Efterhånden som duften udfolder sig, kan man fornemme subtile antydninger af krydderi og karamel, som tilføjer dybde og fascination til den samlede duftoplevelse.

Facts og produktionsproces

Vidste du, at Parade Vieux 1ltr er fremstillet ved hjælp af ældgamle teknikker, der er gået i arv i generationer? Hvert trin i produktionsprocessen er omhyggeligt udført for at sikre den højeste kvalitet og autenticitet. Fra håndplukning af druer til destillering i kobberdestillatorer og modning på franske egetræsfade - hver eneste detalje bidrager til skabelsen af denne enestående cognac.

Luksus og overbærenhed

Parade Vieux 1ltr produceres i begrænsede mængder og er indbegrebet af luksus og raffinement. Uanset om du drikker den rent, med is eller som en sofistikeret tilføjelse til cocktails, lover denne fornemme cognac en nydelse, der vil efterlade et varigt indtryk på kræsne ganer.

Specifikationer
SKU L-05-811-00
Brand Parade Vieux
Alkoholprocent 35 %
Oprindelsesland Holland
Indhold 1 l
Drikkevaretype Brandy
EAN stregkode 8710415910604

Parade Vieux Parade Vieux 1ltr

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!