Levering

Mellem mandag og lørdag, når du bestiller inden kl. 22.00, vil du modtage din ordre inden for to til fire hverdage! Vi arbejder hårdt for at sikre, at din ordre kommer frem på de angivne datoer. Hvis transportpartneren har travlt, kan det desværre ske, at din ordre bliver leveret for sent. Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser hos vores partnere. Vil du have oplysninger om status for din pakke? Så kan du kontakte os på telefon (+45 69 912 642) eller sende en e-mail til (info@topdrinks.dk).

Transportpartnere

 

Vi samarbejder med forskellige partnere for at levere vores pakker og give dig den bedst mulige service til en rimelig pris. Du vil modtage en e-mail med Track & Trace og den forventede leveringsdato. Ved hjælp af Track & Trace er du altid opdateret med de seneste oplysninger om din levering.

Forsendelsesomkostninger

For vores værdifulde kunder har vi implementeret et struktureret forsendelsesgebyrsystem baseret på det samlede beløb af din bestilling. Her er en oversigt over vores forsendelsespriser:

Ordre totalbeløb Forsendelsesomkostninger
Bestillinger under 460,00 kr 75,00 kr
Bestillinger mellem 460,00 kr og 1550,00 DKK 55,00 kr
Bestillinger på 1550,00 kr eller højere Gratis

Det er vigtigt at bemærke, at disse forsendelsesomkostninger er uafhængige af antallet af flasker eller produkter i din ordre. Det handler udelukkende om det samlede beløb af dit køb.

Indpakning

Vi gør meget for at sikre, at din pakke når sikkert og ubeskadiget frem til dig. Efter grundig research og mange forsendelser er det lykkedes os at finde den optimale kombination af materialer til at beskytte produkterne under transporten. Vi bruger pap af høj kvalitet i kombination med specielle skillevægge og/eller bobleplast. Derudover sørger vi for omhyggelig håndtering, når vi henter din ordre for at undgå skader. Hvis din pakke er blevet beskadiget? Kontakt os venligst så hurtigt som muligt.

Kan du ikke finne informationen, du søger efter her? Se vores FAQ. Hvis du stadig ikke har fået svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os pr. telefon (+45 69 912 642) eller e-mail (info@topdrinks.dk). Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål.

Forsendelsesområder

Vi leverer i hele Danmark. Leveringer til andre lande er ikke muligt via topdrinks.dk. Til dette kan du bruge vores lokale hjemmesider i udlandet. For leveringer til:

Flere lande er snart online.

Hos Topdrinks sørger vi for, at dine værdifulde og skrøbelige flasker bliver sendt sikkert. Det kan ske, at din bestilling bliver leveret i flere kasser, med en dag imellem leveringerne. Vi beklager eventuelle gener. Vores mål er at levere din bestilling hurtigt og sikkert til dit hjem, samtidig med at vi opretholder produktkvaliteten.