Ararat 10 Years Akhtamar 50cl

Country Of Origin Armenien
Weight Unit Amount 0.5 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Ararat 10 Years Akhtamar 50cl er en helt enestående armensk brandy, der indfanger essensen af tid og håndværk. Denne udsøgte spiritus har lagret i ti år og har en fløjlsblød tekstur og kompleks smagsprofil med antydninger af tørrede frugter, krydderier og egetræ. Perfekt afbalanceret og smukt præsenteret er den en sand fryd for...
På lager
212,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Ararat 10 Years Akhtamar 50cl

Ararat 10 Years Akhtamar 50cl er en førsteklasses armensk brandy, der giver en enestående drikkeoplevelse. Denne brandy er fremstillet af det anerkendte Yerevan Brandy Company og viser de armenske destillatørers rige arv og ekspertise.

Fødestedet for Ararat brandy

Ararat brandy produceres i Ararat-dalen, der ligger ved foden af Ararat-bjerget i Armenien. Denne region er kendt for sin frugtbare jord og sit ideelle klima, som bidrager til dyrkningen af druer af høj kvalitet, der bruges til at producere brandy.

En smagssensation

Smagsmæssigt er Ararat 10 Years Akhtamar kendetegnet ved sin blødhed og kompleksitet. Den har en harmonisk smagsbalance med noter af tørret frugt, honning og vanilje. Lagringsprocessen af denne brandy skaber en raffineret og fløjlsagtig tekstur, som gør den til en fornøjelse at nyde.

En fortryllende aroma

Aromaen af Ararat 10 Years Akhtamar er lige så fortryllende. Næsen afslører antydninger af mandler, chokolade og subtile krydderier, hvilket skaber en forførende duftoplevelse, der forbereder ganen på den kommende rejse.

Fascinerende fakta om Ararat brandy

Fascinerende fakta om Ararat brandy inkluderer dens mangeårige omdømme som et symbol på armensk stolthed og håndværk. Kendere over hele verden har nydt den i over 130 år. Navnet "Akhtamar" er en hyldest til en legendarisk kærlighedshistorie, der udspiller sig på den maleriske ø Akhtamar i Van-søen.

Kunsten at producere

Produktion af Ararat brandy kræver omhyggelig opmærksomhed på detaljer og traditionelle metoder, der er gået i arv i generationer. Kun de bedste lokale druer udvælges, gæres og destilleres derefter omhyggeligt for at skabe en raffineret eau-de-vie. Den destillerede spiritus modnes på egetræsfade i mindst ti år, så karakteren og dybden kan udvikle sig.

Specifikationer
SKU L-04-601-00
Brand Ararat
Alkoholprocent 40 %
Inkluderer Giftbox Ja
Oprindelsesland Armenien
Indhold 0.5 Liter
Drikkevaretype Brandy
EAN stregkode 4850001003700

Ararat Ararat 10 Years Akhtamar 50cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!