Remy Martin VSOP 1ltr

Country Of Origin Frankrig
Weight Unit Amount 1 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Opdag den udsøgte smag af Remy Martin VSOP 1ltr, et sandt mesterværk i cognacens verden. Med sin raffinerede blanding af eaux-de-vie byder denne rige og bløde spiritus på noter af vanilje, karamel og egetræ, hvilket giver en virkelig overbærende oplevelse. Remy Martin VSOP er perfekt til at nippe til eller lave luksuriøse cocktails og er indbegrebet af raffinement og...
På lager
535,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Remy Martin VSOP 1ltr

Remy Martin VSOP 1ltr er en berømt cognac, der er indbegrebet af Remy Martin-mærkets rige arv og håndværk. Remy Martin blev grundlagt i 1724 og har etableret sig som en af verdens mest prestigefyldte producenter af cognac af høj kvalitet.

Remy Martin VSOP's oprindelse

Denne enestående spiritus er fremstillet af druer fra Grande champagne og Petite champagne i hjertet af Cognac, Frankrig. Disse terroirs er kendt for deres unikke kalkholdige jord og maritime klima, som bidrager til Remy Martin VSOP's distinkte karakter og smagsprofil.

Smagsprofil af Remy Martin VSOP

Smagen af Remy Martin VSOP er præget af en harmonisk blanding af frugtagtige, blomsteragtige og krydrede noter. I munden har den en blød og fløjlsagtig tekstur med smag af moden abrikos, vanilje og antydninger af kanel. Dybden og kompleksiteten i denne cognac gør den til en virkelig lækker sanseoplevelse.

Remy Martin VSOP aroma

Remy Martin VSOP har en forførende duftprofil, der kombinerer delikate blomsterdufte med subtile antydninger af egetræ og krydderier. Næsen er fyldt med dufte af jasmin, iris, kandiseret frugt og et strejf af ristet brød.

Sjove fakta om Remy Martin

Sjove fakta om Remy Martin inkluderer dets mangeårige omdømme som det franske kongelige hofs foretrukne cognacleverandør. Mærket modtog det prestigefyldte "kongens segl" i 1738 og blev dermed den officielle leverandør til kong Louis XV. Denne historiske forbindelse understreger den enestående kvalitet og det håndværk, som Remy Martin stadig værdsætter højt.

Produktion af Remy Martin VSOP

Med hensyn til produktionen gennemgår Remy Martin VSOP en omhyggelig proces med dobbelt destillation i kobberkedler. Eaux-de-vie (vinene) modnes i mindst fire år på franske egetræsfade, så de kan udvikle deres karakteristiske smag og aroma. Kældermesteren udvælger og blander omhyggeligt forskellige eaux-de-vie, hvilket sikrer konsistens og den højeste kvalitet i hver flaske Remy Martin VSOP.

Specifikationer
SKU L-55-833-00
Brand Remy Martin
Alkoholprocent 40 %
Inkluderer Giftbox Nej
Oprindelsesland Frankrig
Indhold 1 Liter
Drikkevaretype Cognac
EAN stregkode 3024482295102

Remy Martin Remy Martin VSOP 1ltr

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!