Warninks Scharrelaartje 70cl

Country Of Origin Holland
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 14 %
Nyd den rige og cremede smag af Warninks Scharrelaartje, en hollandsk likør, der er perfekt at nippe til eller blande. Denne fløjlsbløde likør er lavet af friske æg, sukker, vanilje og alkohol og har en varm og indbydende aroma, der helt sikkert vil...
På lager
66,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1116DKK
Tilføj til ønske liste

Mere om Warninks Scharrelaartje 70cl

Warninks Scharrelaartje er en lækker hollandsk likør, der har været nydt i generationer. Den er produceret af Warninks, et velkendt brand i Holland, der har specialiseret sig i at skabe smagfulde likører af høj kvalitet.

Mærket og produktionsstedet

Denne særlige likør er fremstillet i byen Tilburg, som ligger i den sydlige del af Holland. Destilleriet har eksisteret siden 1867 og har en lang historie med at producere nogle af de bedste likører i landet.

Smag og aroma

Warninks Scharrelaartje har en unik smag, der kombinerer søde og cremede smage med et strejf af vanilje. Konsistensen er blød og fløjlsagtig, hvilket gør den perfekt til at nippe til alene eller blande i en velsmagende cocktail. Den har også en dejlig aroma, som er både varm og indbydende.

Sjove fakta og produktionsprocessen

Et sjovt faktum om denne likør er, at den har fået sit navn fra det hollandske ord "scharrelen", som betyder at gå frit omkring. Dette navn blev valgt, fordi de høns, der producerer æggene, som bruges i opskriften, går frit omkring.

For at lave denne lækre likør udvælges friske æg omhyggeligt og blandes med sukker, vanilje og alkohol. Blandingen opvarmes og omrøres, indtil den opnår den perfekte konsistens. Resultatet er en rig og smagfuld likør, som du aldrig har smagt før.

Specifikationer
SKU L-18-943-00
Brand Warninks
Alkoholprocent 14 %
Oprindelsesland Holland
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 8710521263427

Warninks Warninks Scharrelaartje 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!