Warninks Knijpfles 70cl

Country Of Origin Holland
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 14 %
Nyd den rige og cremede smag af Warninks Knijpfles, en traditionel hollandsk advocaat lavet på æg, sukker og brandy. Denne likør er perfekt til hyggelige vinteraftener og kommer i en unik klemmeflaske, der er nem at dosere. Skål!
På lager
112,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Introduktion

Warninks Knijpfles er et hollandsk mærke af advocaat, en traditionel hollandsk likør lavet af æg, sukker og brandy. Det er en populær drik i vintermånederne og nydes ofte med flødeskum på toppen.

Brandet og dets historie

Mærket blev grundlagt i 1867 af A.J. Warnink, som begyndte at producere den cremede gule likør i sin lille butik i Amsterdam. I dag produceres den stadig i Holland og er stadig en elsket del af hollandsk kultur.

Smagningsnoter

Et af de karakteristiske træk ved Warninks Knijpfles er dens fyldige, glatte konsistens. Smagen er sød og cremet med noter af vanilje og et strejf af alkohol. Aromaen er også meget behagelig med noter af æggeblomme og brandy.

Søde fakta

"Knijpfles" betyder "klemmeflaske" på hollandsk og henviser til den unikke emballage, som Warninks Knijpfles kommer i. Flasken har en klemmetop af plast, som gør det nemt at dosere den tykke væske.

Produktionsproces

For at fremstille denne lækre likør adskilles friske æg, og æggeblommerne blandes med sukkersirup, indtil de bliver tykke og cremede. Derefter tilsættes brandy for at give den et spark. Til sidst lagres blandingen i flere uger, så smagene kan udvikle sig fuldt ud.

Specifikationer
SKU L-18-941-00
Brand Warninks
Alkoholprocent 14 %
Oprindelsesland Holland
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 8713427190002

Warninks Warninks Knijpfles 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!