Vecchia Romagna - Etichetta Nera 1ltr

Country Of Origin Italien
Weight Unit Amount 1 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Vecchia Romagna - Etichetta Nera er en førsteklasses italiensk brandy med en kompleks aroma af vanilje, egetræ og tørret frugt. Den er blød og fløjlsagtig på tungen og efterlader en varm fornemmelse i ganen. Den er fremstillet af Trebbiano-druer og lagret i mindst tre år, og den er værdsat af kendere over hele...
På lager
180,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Introduktion

Vecchia Romagna - Etichetta Nera er et mærke af italiensk brandy produceret siden 1820. Det fremstilles i Emilia-Romagna-regionen i Italien, som er kendt for sin vin- og spiritusproduktion. Brandets historie går tilbage til dengang Jean Bouton, en fransk soldat, besluttede sig for at slå sig ned i Italien efter Napoleons nederlag.

Smagningsnoter

Brandyen har en dyb ravfarve og en kompleks aroma. Den dufter af vanilje, egetræ og tørret frugt med et strejf af tobak og chokolade. På tungen er den glat og fløjlsagtig med noter af karamel, honning og krydderier. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende og efterlader en varm fornemmelse i ganen.

Produktionsproces

Et interessant faktum om Vecchia Romagna - Etichetta Nera er, at den er lavet af Trebbiano-druer, som normalt bruges til hvidvine. Druerne høstes i september og presses med det samme for at få mosten. Mosten destilleres derefter to gange i kobberbrænderier, før den lagres på egetræsfade i mindst tre år.

Kvalitetsstandarder

Produktionsprocessen af Vecchia Romagna - Etichetta Nera følger strenge kvalitetsstandarder for at sikre konsistens og kvalitet i hver eneste flaske. Resultatet er en førsteklasses brandy, der værdsættes af kendere over hele verden.

Specifikationer
SKU L-12-390-00
Brand Vecchia Romagna
Alkoholprocent 40 %
Oprindelsesland Italien
Indhold 1 Liter
Drikkevaretype Brandy
EAN stregkode 8000060113049

Vecchia Romagna Vecchia Romagna - Etichetta Nera 1ltr

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!