Remy Martin Louis XIII 70cl

Country Of Origin Frankrig
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Nyd højdepunktet af luksus med Remy Martin Louis XIII 70cl. Denne udsøgte cognac er et sandt mesterværk, fremstillet af en blanding af mere end 1.200 eaux-de-vie, der har lagret i op til 100 år. Med sin rige ravfarve og komplekse aromaer af tørrede frugter, krydderier og blomsternoter tager hver slurk dig med på en rejse af uovertruffen elegance og raffinement. Oplev den tidløse tiltrækningskraft fra denne enestående cognac i dag. ...
På lager
25.500,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Tilføj til ønske liste

Mere om Remy Martin Louis XIII 70cl

Remy Martin Louis XIII 70cl er en luksuriøs cognac, der er indbegrebet af den højeste kvalitet. Dette exceptionelle destillat er fremstillet af det verdenskendte mærke Remy Martin og er et bevis på deres ekspertise og dedikation til at producere exceptionelle cognacs.

Mærket og produktionsstedet

Remy Martin, der blev grundlagt i 1724, ligger i hjertet af Cognac-regionen i Frankrig. Dette familiemærke er gået i arv fra generation til generation og har bevaret traditionelt håndværk og teknikker. Med århundreders erfaring har Remy Martin etableret sig som et af de mest prestigefyldte cognachuse i verden.

Smag og aroma

Smagen af Remy Martin Louis XIII er virkelig uovertruffen. Den byder på en harmonisk blanding af smage, der danser på ganen. Toner af honning, tørrede frugter, krydderier og blomster skaber en kompleks og rig profil, der udvikler sig for hver slurk. Teksturen er fløjlsblød og smidig med en lang eftersmag, der hænger vidunderligt ved.

Duften af denne raffinerede vin er dejlig at lytte til.

Duften af denne raffinerede cognac er lige så betagende. Den har en fortryllende duftprofil af blomster- og frugtagtige noter, ledsaget af strejf af eg, vanilje og eksotiske krydderier. Den fængslende duft drager dig ind og forbereder dine sanser på en ekstraordinær smagsoplevelse.

Ekstra baggrundsinformation

De gode fakta om Remy Martin Louis XIII inkluderer dens tilknytning til utallige bemærkelsesværdige personer gennem historien. Kongelige, politiske ledere og berømtheder har nydt den. Denne ikoniske cognac er endda dukket op i populærkulturen, hvilket cementerer dens status som et symbol på luksus og raffinement.

Produktionsproces

Produktionsprocessen for Remy Martin Louis XIII er omhyggelig og tidskrævende. Den starter med udvælgelsen af kun de bedste eaux-de-vie (druesaft) fra Grande Champagne-regionen, der er kendt for at producere exceptionelle cognacer. Disse eaux-de-vie lagres i op til 100 år på egetræsfade, hvor de får lov til at udvikle deres unikke karakter og kompleksitet. Master Blender udvælger og blander derefter omhyggeligt disse modne spiritusser for at skabe det ekstraordinære slutprodukt, som Remy Martin Louis XIII er.

Specifikationer
SKU L-05-894-00
Brand Remy Martin
Alkoholprocent 40 %
Oprindelsesland Frankrig
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Cognac
EAN stregkode 3024480002191

Remy Martin Remy Martin Louis XIII 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!