Luxardo Amaretto Di Saschira 70cl

Country Of Origin Italien
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 28 %
Luxardo Amaretto Di Saschira 70cl er en blød og sød italiensk likør med en rig, nøddeagtig smag og noter af marcipan og mandel. Den er fremstillet af den berømte Luxardo-familie efter en traditionel opskrift, der indeholder knuste abrikoskerner, og har været nydt i over 200 år. Perfekt som en drink efter middagen eller i cocktails, denne sofistikerede likør er et must for enhver kræsen spirituselsker....
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Luxardo

Luxardo Amaretto Di Saschira 70cl er en italiensk likør fremstillet af Luxardo-familien, som har produceret spiritus af høj kvalitet i mere end 200 år. Familievirksomheden blev grundlagt i 1821 og er siden blevet verdensberømt for sine exceptionelle likører og sirupper.

Lavet i Norditalien

Amaretto di Saschira fremstilles i byen Saschira, der ligger i det nordlige Italien. Byens unikke klima og jordbundsforhold bidrager til den særlige smag af denne raffinerede likør.

Alt om smagen

Luxardo Amaretto Di Saschira 70cl har en rig, nøddeagtig smag med noter af marcipan og mandel. Den er blød i munden og har en sød eftersmag. Aromaen minder om ristede mandler, vanilje og karamel.

Sjovt faktum om amaretto

Fun fact: Navnet "amaretto" betyder "lidt bitter" på italiensk, men Luxardo Amaretto Di Saschira 70cl er kendt for sin sødme og blødhed.

Produktionsprocessen

Amaretto di Saschira produceres efter en traditionel opskrift med knuste abrikoskerner, som giver den sin karakteristiske smag. Kernerne lægges sammen med andre hemmelige ingredienser i blød i alkohol i flere uger, før de destilleres. Den resulterende spiritus blandes derefter med sukkersirup for at skabe en perfekt afbalanceret likør.

Specifikationer
SKU L-13-867-00
Brand Luxardo
Alkoholprocent 28 %
Oprindelsesland Italien
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 8000353006225

Luxardo Luxardo Amaretto Di Saschira 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!