Jura 12 Years The Bay 1ltr

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 1 Liter
Alcohol Percentage 44 %
Jura 12 Years The Bay er en rig og kompleks skotsk single malt whisky med noter af frugt, krydderier og egetræ. Den har en glat, cremet tekstur, som er let at drikke, og eftersmagen er lang og tilfredsstillende med et strejf af røg. Denne whisky er et must for enhver whiskyelsker, der leder efter noget unikt og...
På lager
Special Price 395,00 kr. Regular Price 421,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
-6%
Tilføj til ønske liste

Oprindelse på Jura 12 Years The Bay

Jura 12 Years The Bay er en skotsk single malt whisky produceret af Jura Distillery, der ligger på Isle of Jura i Skotland. Destilleriet blev grundlagt i 1810 og har en lang historie med at producere whisky af høj kvalitet.

Isle of Jura er en lille, afsidesliggende ø ud for Skotlands vestkyst. Den er kendt for sit barske landskab med bjerge, strande og vilde skove. Der bor lidt over 200 mennesker på øen, og destilleriet er en af de største arbejdsgivere.

Smagsprofil for Jura 12 Years The Bay

Jura 12 Years The Bay har en rig og kompleks smagsprofil med noter af frugt, krydderier og egetræ. Den har en glat, cremet tekstur, som er let at drikke. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende med et strejf af røg, der bliver hængende på tungen.

Duften af Jura 12 Years The Bay er lige så imponerende med noter af karamel, vanilje og honning. Den har også et strejf af havsalt, hvilket er et nik til dens placering på øen.

Fede fakta om Jura 12 Years The Bay er blandt andet, at den er opkaldt efter den bugt, hvor destilleriets vandkilde kommer fra. Vandkilden er kendt som "Bhay". Denne vandkilde er kendt som "Bhaille Mharghaidh" eller "Margaret's Loch". Jura er desuden et af de få destillerier, der stadig har en fuldtidsansat bødker til at vedligeholde deres fade.

Fremstillingsmetode for Jura 12 Years The Bay

Fremstillingsmetode for Jura 12 Years The Bay.

For at producere Jura 12 Years The Bay bruger destilleriet byg fra regionen, som males på stedet. De bruger også vand fra en nærliggende kilde og modner deres whisky i en kombination af ex-bourbon- og ex-sherryfade. Denne modningsproces giver whiskyen dens unikke smagsprofil og bløde tekstur.

Læs mere om Jura-brandet

Der er meget at opdage om Jura, et meget unikt destilleri i Skotland. En hel ø drejer sig om destilleriet. Derfor er Jura mere end bare et whiskymærke.

.
Specifikationer
SKU L-51-675-00
Brand Jura
Tilbudspris 395,00 kr.
Alkoholprocent 44 %
Inkluderer Giftbox Ja
Smagsprofil Blomsteragtig og maltet
Område Det Forenede Kongerige - Skotland - Islay/Western Isles
Drikkevaretype Whisky
Type whisky Single Malt
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 1 Liter
EAN stregkode 5013967013520

Jura Jura 12 Years The Bay 1ltr

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!