Glen Garioch 12 Years 70cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 48 %
Glen Garioch 12 Years er en blød og cremet skotsk single malt whisky med noter af vanilje, honning og citrusfrugter. Den har en let krydret finish og et subtilt strejf af røg, hvilket gør den til et komplekst og smagfuldt valg for whiskyelskere. Glen Garioch 12 Years er fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder på et af de ældste destillerier i Skotland og er et must for enhver...
På lager
380,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Glen Garioch 12 år

Glen Garioch 12 Years er en skotsk single malt whisky produceret af Glen Garioch Distillery. Destilleriet ligger i den lille by Oldmeldrum i det skotske højland. Det blev grundlagt i 1797 og er et af de ældste destillerier i Skotland.

Smagsvarianter

Glen Garioch 12 Years har en rig, ravfarvet og kompleks smag. Den har noter af vanilje, honning og citrusfrugter samt et strejf af tørverøg. På tungen er den glat og cremet med en let krydret finish.

Duft

Duften af Glen Garioch 12 Years er lige så kompleks med noter af lynghonning, karamelliseret sukker og ristede mandler. Der er også et subtilt strejf af røg, som giver dybde til aromaprofilen.

Sjovt faktum

Sjovt faktum: Navnet "Glen Garioch" betyder "dalen med det barske terræn" på gælisk. Det refererer til det barske landskab omkring destilleriet, som er kendt for sine hårde vintre og uforudsigelige vejr.

Produktion

Glen Garioch 12 Years er produceret ved hjælp af traditionelle metoder, herunder hjemmelavet bygmalt på stedet. Whiskyen modnes derefter i 12 år på egetræsfade, der tidligere har indeholdt bourbon eller sherry. Denne modningsproces giver Glen Garioch 12 Years sin karakteristiske smag og aroma.

Specifikationer
SKU L-07-839-00
Brand Glen Garioch
Alkoholprocent 48 %
Inkluderer Giftbox Ja
Smagsprofil Blomsteragtig og maltet
Område Det Forenede Kongerige - Skotland - Highlands
Drikkevaretype Whisky
Type whisky Single Malt
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.7 l
EAN stregkode 5010496002186

Glen Garioch Glen Garioch 12 Years 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!