Jura Winter Edition 70cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 40 %
Varm din vinter op med Jura Winter Edition - en whisky i begrænset oplag, der kombinerer American White Oak ex-bourbonfade og Pedro Ximenez sherryfade for at skabe en sød og krydret smagsprofil. Med noter af honning, kanel, toffee, vanilje og chokolade er denne rige og varmende dram den perfekte ledsager på en kold...
På lager
Special Price 270,00 kr. Regular Price 280,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Oprindelse af Jura Winter Edition

Jura er et skotsk whiskybrand, der har produceret whisky siden 1810. Det ligger på øen Jura, der ligger ud for Skotlands vestkyst. Destilleriet ligger afsides, omgivet af bjerge og med udsigt over havet.

Smagsprofil af Jura Winter Edition

Jura Winter Edition er en whisky i begrænset oplag, som kun er tilgængelig i vintermånederne. Det er en fyldig og varmende whisky, som er modnet på ex-bourbonfade af amerikansk hvideg og færdiglagret på Pedro Ximenez-sherryfade. Denne unikke kombination giver whiskyen en sød og krydret smagsprofil.

Duften af Jura Winter Edition har noter af honning, kanel og tørret frugt. På tungen er der smag af toffee, vanilje og chokolade med et strejf af røg. Eftersmagen er lang og varmende med et strejf af krydderi.

Fun facts: Jura var engang hjemsted for George Orwell, som skrev sin berømte roman "1984", mens han boede på øen. Destilleriet har opkaldt en af deres whiskyer efter ham - Jura Prophecy.

Produktionsmetode for Jura Winter Edition

Produktionsprocessen af Jura Winter Edition starter med maltet byg, der males til grist. Gristen blandes derefter med vand for at skabe en mæsk, der opvarmes i en mæsketank for at frigøre sukkeret. Den resulterende væske, kaldet urt, overføres derefter til washbacks, hvor gær tilsættes for at starte gæringen. Efter gæringen destilleres væsken to gange i kobberkedler for at skabe ny spiritus. Spiritussen modnes derefter i egetræsfade, indtil den er moden.

Læs mere om mærket Jura

Der er meget at opdage om Jura, et meget unikt destilleri i Skotland. En hel ø drejer sig om destilleriet. Derfor er Jura mere end bare et whiskymærke.

.
Specifikationer
SKU L-51-289-00
Brand Jura
Tilbudspris 270,00 kr.
Alkoholprocent 40 %
Inkluderer Giftbox Ja
Smagsprofil Kraftig og røget
Område Det Forenede Kongerige - Skotland - Islay/Western Isles
Drikkevaretype Whisky
Type whisky Single Malt
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.7 l
EAN stregkode 5013967016767

Jura Jura Winter Edition 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!