Jura 12 Years + 2 glasses 70cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 40 %
Jura 12 Years er en blød og cremet skotsk single malt whisky med noter af vanilje, karamel og krydderier. Den har en unik karakter takket være den dobbelte modningsproces i amerikanske hvideg ex-bourbonfade og Oloroso sherryfade. Perfekt til dem, der nyder en kompleks, men tilgængelig...
På lager
357,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Oprindelse af Jura 12 år

Jura 12 Years er en skotsk single malt whisky produceret af Jura Distillery på Isle of Jura, en afsidesliggende ø ud for Skotlands vestkyst.

Mærket blev grundlagt i 1810 og har en rig historie med produktion af whisky af høj kvalitet, der er elsket af kendere over hele verden. Destilleriet arbejder kun med en wash still og en spirit still, hvilket er med til at skabe en unik smagsprofil for alle deres whiskyer.

Jura 12 Years har en rig, ravfarvet farve med en kompleks aroma, der kombinerer elementer af eg, honning og frugt. På tungen har den en glat, cremet tekstur med noter af vanilje, karamel og krydderier, der går over i en lang, varm finish.

Jura 12 Years har en rig ravfarve med en kompleks aroma, der kombinerer elementer af egetræ, honning og frugt.

Queue Jura 12 Years har en forførende aroma, der kombinerer antydninger af røg, havsalt og egetræ med sødere noter af honning og frugt. Det giver whiskyen en særpræget karakter, som adskiller den fra andre single malts.

Queue Jura 12 Years har en forførende aroma.

En sjov detalje ved Jura 12 Years er, at den er modnet på ex-bourbonfade af amerikansk hvideg, før den er færdiglagret på Oloroso sherryfade. Denne dobbelte modningsproces er med til at give dybde og kompleksitet til smagsprofilen, samtidig med at den formidler sherryfadenes unikke karakteristika.

Produktionsmetode for Jura 12 Years

For at producere Jura 12 Years bruger destilleriet kun lokalt produceret byg, der er lagt i blød i vand fra den nærliggende Loch a'Bhaile-Mhargaidh. Whiskyen destilleres og modnes på stedet i mindst 12 år, før den tappes på flaske ved 40% ABV.

Læs mere om Jura-mærket

Der er meget at opdage om Jura, et meget unikt destilleri i Skotland. En hel ø drejer sig om destilleriet. Derfor er Jura mere end bare et whiskymærke.

.
Specifikationer
SKU L-20-662-00
Brand Jura
Alkoholprocent 40 %
Inkluderer Giftbox Nej
Smagsprofil Kraftig og røget
Område Det Forenede Kongerige - Skotland - Islay/Western Isles
Drikkevaretype Whisky
Type whisky Single Malt
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.7 l
EAN stregkode 5013967014565

Jura Jura 12 Years + 2 glasses 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!