Jura 10 Years + Travel Flask 70cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 40 %
Isle Of Jura 10 år + rejseflaske. Oplev den robuste og bløde smag af Juras signaturwhiskybrand på farten med Isle of Jura 10 Years + Travel Flask, der har et praktisk og stilfuldt design. Denne skotske single malt whisky er lagret i ti år på ex-bourbonfade af amerikansk hvideg og har noter af honning, vanilje, toffee, kanel, ingefær og et strejf af...
På lager
Special Price 260,00 kr. Regular Price 285,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
-9%
Tilføj til ønske liste

Isle Of Jura 10 år + rejseflaske

.

Mærket og oprindelsen

Smagen og duften

Det, der adskiller Jura fra andre whiskymærker, er den unikke beliggenhed, omgivet af vild hede, bjerge og en overflod af hjorte. Dette naturlige miljø spiller en vigtig rolle i udformningen af smagen og duften af Jura whisky.

Isle of Jura 10 Years har en smuk gylden farve med aromaer af honning, vanilje og citrus. På tungen er der noter af toffee, kanel og ingefær med et strejf af røg. Eftersmagen er lang og varmende med en behagelig sødme i ganen.

Produktionsprocessen

Jura bruger kun den fineste maltbyg fra de bedste producenter i Skotland og blander den med rent kildevand fra øens bakker. Whiskyen modnes derefter i ti år på ex-bourbonfade af amerikansk hvideg, hvilket giver den sin karakteristiske smag og aroma.

Sjove fakta om Jura-whisky

Et sjovt faktum om Jura whisky er, at det var ulovligt at destillere whisky på øen indtil 1963, hvor to lokale godsejere fik den første licens til at producere whisky. Siden da er Jura blevet et meget elsket mærke blandt whiskyelskere verden over.

Afslutning

Hvis du er på udkig efter en whisky af høj kvalitet, som du kan tage med dig på dine rejser eller give i gave til en, du holder af, så er Isle Of Jura 10 Years + Travel Flask et godt bud.

Specifikationer
SKU L-53-925-00
Brand Jura
Tilbudspris 260,00 kr.
Alkoholprocent 40 %
Inkluderer Giftbox Nej
Smagsprofil Kraftig og røget
Område Det Forenede Kongerige - Skotland - Islay/Western Isles
Drikkevaretype Whisky
Type whisky Single Malt
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.7 l
EAN stregkode 5013967016217

Jura Jura 10 Years + Travel Flask 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!