Gran Duque D'Alba XO 70cl

Country Of Origin Spanien
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 40 %
Gran Duque D'Alba XO 70cl er en udsøgt og førsteklasses cognac, der udstråler elegance og raffinement. Med sin rige ravfarve og komplekse aromaer af tørrede frugter, krydderier og vanilje har denne luksuriøse whisky en blød og fløjlsagtig smag, der bliver hængende i munden. Perfekt at nyde ved særlige lejligheder eller at give som gave til en, der sætter pris på de finere ting i...
På lager
419,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Gran Duque D'Alba XO 70cl

Gran Duque D'Alba XO 70cl er en prestigefyldt cognac med en rig historie og luksuriøs smag. Den er fremstillet af det anerkendte mærke Bodega Williams & Humbert og er indbegrebet af spansk tradition og højeste kvalitet.

Mærket og oprindelsesstedet

Bodega Williams & Humbert ligger i Jerez de la Frontera, en historisk by i den andalusiske region i Spanien. Dette maleriske område er berømt for sine vinmarker og omtales ofte som "Sherrytrekanten". Med en arv, der går tilbage til 1877, er dette familiemærke blevet synonymt med kvalitet og håndværk.

Smag og aroma

Med hensyn til smag tilbyder Gran Duque D'Alba XO 70cl en enestående oplevelse. Den har en harmonisk blanding af smage, der danser på ganen. Toner af tørret frugt, egetræ og krydderier blander sig og skaber en kompleks, men afbalanceret profil. Dens fløjlsbløde tekstur og langvarige finish gør den til en sand fornøjelse for cognacelskere.

Duften af Gran Duque D'Alba XO 70cl er lige så fængslende. Når du nærmer dig glasset, bliver du mødt af en lokkende aromaprofil fuld af antydninger af vanilje, karamel og ristede nødder. Duftene er både indbydende og overbærende og sætter scenen for den sanselige rejse, der venter.

Ekstra baggrundsinformation

Fede fakta om Gran Duque D'Alba XO 70cl inkluderer dens tilknytning til adelen. Navnet "Gran Duque D'Alba" er en hyldest til Fernando Álvarez de Toledo, hertugen af Alba, som var en indflydelsesrig figur under den spanske renæssance. Dette valg afspejler mærkets engagement i kvalitet og raffinement.

Produktionsproces

Gran Duque D'Alba XO 70cl er produceret ved hjælp af traditionelle metoder, der har været brugt i generationer. Det starter med en omhyggelig udvælgelse af druer, hovedsageligt af sorten Palomino. Disse druer gæres og dobbeltdestilleres i kobberdestillatorer, inden de modnes på egetræsfade i mindst 20 år. Lagringsprocessen giver cognacen dybde og karakter og sikrer dens exceptionelle kvalitet.

Specifikationer
SKU L-22-177-00
Brand Gran Duque
Alkoholprocent 40 %
Inkluderer Giftbox Ja
Oprindelsesland Spanien
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Brandy
EAN stregkode 8410028539802

Gran Duque Gran Duque D'Alba XO 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!