Glenmorangie 12 Years The Lasanta 70cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 43 %
Glenmorangie 12 Years The Lasanta er en rig og fyldig whisky, der er modnet på ex-bourbonfade af amerikansk eg, inden den blev overført til Oloroso- og Pedro Ximenez-sherryfade til yderligere to års modning, hvilket tilføjer dybde og kompleksitet til smagsprofilen. Med noter af karamel, toffee, mørk chokolade, karamelliserede nødder og tørret frugt er dette en enestående drikkeoplevelse, du ikke må gå glip...
På lager
Special Price 350,00 kr. Regular Price 395,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
-11%
Tilføj til ønske liste

Glenmorangie: Et velkendt skotsk whiskymærke

.

Glenmorangie er et velkendt skotsk whiskymærke, der har produceret førsteklasses destillater siden 1843. Glenmorangies destilleri ligger i det nordlige højland, i Tain, Ross-shire, med udsigt over floden Dornoch Firth.

Glenmorangie 12 Years The Lasanta: En rig og fyldig whisky

.

Glenmorangie 12 Year The Lasanta er en rig og fyldig whisky, der giver en unik sanseoplevelse for den, der drikker den. Lasanta er modnet på ex-bourbonfade af amerikansk eg, før den blev overført til Oloroso- og Pedro Ximenez-sherryfade til yderligere to års modning. Denne ekstra modningsproces tilfører dybde og kompleksitet til whiskyens smagsprofil.

Smags- og aromaprofil for Glenmorangie 12 Years The Lasanta

Lasanta dufter sødt af karamel, toffee og krydrede frugter med et strejf af vanilje og kanel. I smagen har den en cremet tekstur med noter af mørk chokolade, karamelliserede nødder og tørret frugt. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende med en varm og let krydret eftersmag.

Facts om Glenmorangie

Vidste du, at Glenmorangie var et af de første skotske destillerier, der brugte bourbonfade til at modne deres whisky? Denne innovative tilgang hjalp dem med at skabe en glat og mild smagsprofil, der adskiller dem fra andre mærker. Desuden bruger Glenmorangie kun de højeste alambics i Skotland, hvilket giver et renere og glattere destillat.

Produktionsprocessen for Glenmorangie 12 Years The Lasanta

.

Produktionsprocessen for Glenmorangie 12 Years The Lasanta involverer omhyggelig udvælgelse af maltet byg af høj kvalitet, rent vand fra Tarlogie Springs og langsom fermentering med specielt dyrkede gærstammer. Destillatet destilleres derefter to gange i kobberpot stills, før det lagres på egetræsfade i mindst 12 år. Denne omhyggelige proces sikrer, at hver flaske Glenmorangie 12 Years The Lasanta er af højeste kvalitet og giver en enestående drikkeoplevelse.

Specifikationer
SKU L-15-140-00
Brand Glenmorangie
Tilbudspris 350,00 kr.
Alkoholprocent 43 %
Smagsprofil Blomsteragtig og maltet
Område Det Forenede Kongerige - Skotland - Highlands
Drikkevaretype Whisky
Type whisky Single Malt
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.7 Liter
EAN stregkode 5010494917840

Glenmorangie Glenmorangie 12 Years The Lasanta 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!