Glenmorangie 16 years The Nectar 70cl

Country Of Origin Frankrig
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 46 %
Glenmorangie The Nectar 16 YO er inspireret af de søde aromaer fra franske konditorier og har lagret i 16 år på en kombination af bourbon-, Sauternes-, Montbazillac-, Moscatel- og Tokaji-fade. Aromaen er rig med noter af bagt brioche, ristet abrikos og krydrede accenter. Smagen er en harmonisk blanding af vaniljecreme, ristede kastanjer og krydderier, understøttet af en fast rygrad af egetræ. Eftersmagen er lang og vedholdende med toner af citronskal og...
På lager
665,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Den nye Glenmorangie The Nectar 16 YO er inspireret af Dr. Bills mange besøg på franske konditorier, hvor han undrede sig over de søde aromaer fra friskbagt brød. Whiskyen er lagret i 16 år på bourbonfade og søde hvidvinsfade fra Frankrig (Sauternes og Montbazillac), det dessertagtige Spanien (Moscatel) og Ungarn (Tokaji) for at opnå en fantastisk kompleksitet.

Mærke og historie

Glenmorangie er et berømt skotsk whiskybrand, der er kendt for sit håndværk og sin innovation i whiskyverdenen. Mærket har en rig historie, der går tilbage til det 19. århundrede, og har siden opbygget et ry for at producere nogle af de fineste single malt whiskyer i verden.

Smag og aroma

Roma: Rig og berusende, næsten dekadent, med noter af bagt brioche, brændt abrikos, vaniljepudding, ristet mandel, kastanjer og antydninger af chokoladetrøfler. En eksplosion af slik, antydninger af appelsinsirup, en flintagtig mineralitet og en særlig karakteristisk urteagtig topnote af salvie eller basilikum.

Smag: Konsistensen er cremet og klæbrig som en god karamel, men med en afbalanceret citronskal. Det fører til en rig, sød smag af vaniljecreme anglaise, ristede abrikoser, varme sultanas, ristede kastanjer og en blanding af krydderier, især muskatnød og stjerneanis. Egetræets rygrad fortsætter gennem hele smagen, men er altid afbalanceret af søde, frugtagtige og krydrede noter.

Afslutning: Afslutningen er lang og vedholdende med lidt citronskal, brioche og et strejf af honningkage.

Sjove fakta

Vidste du, at Glenmorangie var pioner inden for træbehandling i whiskyindustrien? Ved at bruge forskellige typer fade til modning af deres whiskyer, såsom bourbon-, Sauternes-, Montbazillac-, Moscatel- og Tokaji-fade, der bruges til The Nectar 16YO, har Glenmorangie været i stand til at skabe en række unikke og karakteristiske smage.

Vidste du, at Glenmorangie har været i stand til at skabe en række unikke og karakteristiske smage?

Produktionsproces

Produktionsprocessen af Glenmorangie The Nectar 16YO er blevet omhyggeligt perfektioneret for at producere whisky af højeste kvalitet. Whiskyen modnes i 16 år, hvor de første år tilbringes på traditionelle bourbonfade, inden den overføres til særlige hvidvinsfade til resten af modningen. Dette skaber en lagdeling og kompleksitet i smagen, som er unik for Glenmorangie.

Specifikationer
SKU L-61-513-00
Brand Glenmorangie
Alkoholprocent 46 %
Område Det Forenede Kongerige - Skotland - Highlands
Drikkevaretype Whisky
Type whisky Single Malt
Oprindelsesland Frankrig
Indhold 0.7 Liter
EAN stregkode 5010494983890

Glenmorangie Glenmorangie 16 years The Nectar 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!