Flor De Cana 7 Years Grand Reserve 70cl

Country Of Origin Nicaragua
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 40 %
Flor de Cana 7 Years Grand Reserve er en førsteklasses rom, der er lagret i syv år på egetræsfade, hvilket giver en velafbalanceret og raffineret smag med noter af mørk chokolade, toffee og egetræ. Aromaen er kompleks med noter af vanilje, karamel og ristet træ. Det er det perfekte valg for elskere af blød rom af høj...
På lager
177,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Om Flor de Caña

Flor de Caña er et nicaraguansk rom-brand, der er blevet produceret siden 1890. Det er kendt for sine rom af høj kvalitet, og virksomheden har vundet adskillige priser for sine produkter. Flor de Caña er lavet af sukkerrør, der er dyrket i vulkansk jord nær vulkanen San Cristobal i Nicaragua.

Flor de Cana 7 Year Grand Reserve

Flor de Cana 7 Year Grand Reserve er en førsteklasses rom, der har lagret på egetræsfade i syv år. Den har en rig ravfarve og en glat, fløjlsagtig tekstur. Aromaen er kompleks med noter af vanilje, karamel og ristet træ.

Smagsprofil

Smagen af Flor de Cana 7 Years Grand Reserve er velafbalanceret og raffineret. Den har smag af mørk chokolade, toffee og egetræ med et strejf af krydderi. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende med en blid varme, der bliver hængende på tungen.

Nyttige fakta

Flor de Caña betyder "sukkerrørsblomst" på spansk, og brandets logo har en stiliseret version af denne blomst. Desuden er virksomheden forpligtet til bæredygtighed og bruger vedvarende energikilder som biomasse og vandkraft til at producere sin rom.

Produktionsproces

For at producere Flor de Cana 7 Years Grand Reserve destilleres rommen fem gange ved hjælp af en kontinuerlig kolonnedestillationsproces. Efter destillationen lagres rommen på brændte egetræsfade, der tidligere er blevet brugt til at lagre bourbon. Lagringsprocessen giver rommen dens bløde smag og karakteristiske aroma.

Specifikationer
SKU L-09-277-00
Brand Flor de Cana
Alkoholprocent 40 %
Oprindelsesland Nicaragua
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 7431008105009

Flor de Cana Flor De Cana 7 Years Grand Reserve 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!