Flor De Cana 12 Years 12 x 5cl

Country Of Origin Nicaragua
Weight Unit Amount 0.05 l
Alcohol Percentage 40 %
Flor de Cana 12 Years er en førsteklasses rom, der er lagret i mindst 12 år på amerikanske egetræsfade, hvilket giver en glat og fløjlsagtig tekstur med noter af vanilje, karamel og egetræ. Det er det perfekte valg til at drikke rent eller blande i dine...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Tilføj til ønske liste

Om Flor de Cana 12 år

Flor de Cana 12 Years er en premium rom produceret af mærket Flor de Cana, som er en af de ældste og mest respekterede romproducenter i Nicaragua. Mærket har eksisteret i mere end 125 år og er kendt for sine rom af høj kvalitet, der er lagret ved hjælp af traditionelle metoder.

Hvor er den lavet

Rommen fremstilles i Chichigalpa, Nicaragua, hvor klimaet og jordbundsforholdene er ideelle til dyrkning af sukkerrør. Destilleriet bruger kun de bedste sukkerrør til at lave deres rom, og hvert parti er omhyggeligt udformet for at sikre konsistens og kvalitet.

Smagsnoter

Flor de Cana 12 Years har en rig ravfarve og en kompleks smagsprofil med noter af vanilje, karamel og egetræ. Den har en glat, fløjlsagtig tekstur, der er perfekt til at drikke alene eller blandet i cocktails. Duften af denne rom er lige så imponerende med antydninger af toffee, krydderier og tørret frugt, som gør den til en fornøjelse at dufte til.

Sjove fakta

Sjove fakta om Flor de Cana inkluderer, at det har vundet adskillige priser gennem sin historie, herunder "Bedste romproducent" ved International Wine and Spirits Competition i London. Det er også det første rom-brand, der er certificeret Carbon Neutral, hvilket betyder, at det kompenserer for alle sine udledninger gennem forskellige bæredygtige metoder.

Produktionsproces

Produktionsprocessen for Flor de Cana 12 Years involverer modning af rommen på amerikanske egetræsfade i mindst 12 år. I løbet af denne tid udvikler rommen sin unikke smagsprofil og tager træets egenskaber til sig. Resultatet er en blød, nuanceret rom, der er perfekt til at drikke alene eller blande i dine yndlingscocktails.

Specifikationer
SKU L-25-236-00
Brand Flor de Cana
Alkoholprocent 40 %
Oprindelsesland Nicaragua
Indhold 0.05 l
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 026964500141

Flor de Cana Flor De Cana 12 Years 12 x 5cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!