Flor De Cana 12 Years 70cl

Country Of Origin Nicaragua
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 40 %
Flor de Cana 12 Years er en premium rom med en rig og blød smag, produceret af det bæredygtige brand Flor de Caña i Nicaragua. Den har lagret i 12 år på brændte egetræsfade og har noter af vanilje, toffee og mørk chokolade, hvilket gør den perfekt at nippe...
På lager
293,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Introduktion

Flor de Cana 12 Years er en premium rom, der er kendt for sin blødhed og fyldige smag. Den produceres af Flor de Caña, et rom-brand, der er blevet produceret i Nicaragua siden 1890. Mærket er kendt for sit engagement i bæredygtighed, da alle sukkerrør, der bruges i produktionen, dyrkes uden pesticider eller herbicider.

Stedet og smagen

Rommen fremstilles i Chichigalpa, Nicaragua, hvor sukkerrørene høstes fra den nærliggende San Antonio-sukkermølle. Klimaet og den vulkanske jord i denne region er ideel til dyrkning af sukkerrør af høj kvalitet, som derefter destilleres og lagres til Flor de Cana 12 Years.

Flor de Cana 12 Years har en kompleks smagsprofil med noter af vanilje, toffee og mørk chokolade. Den har en let sødlig smag med en lang, blød finish. Rommens aroma er også ret karakteristisk med antydninger af karamel og egetræ.

Fakta om Flor de Cana 12 år

Et sjovt faktum om Flor de Cana 12 Years er, at den har vundet adskillige priser i årenes løb, herunder Best Rum ved International Wine & Spirit Competition i London. Mærket har også Carbon Neutral-prisen og Fair Trade-certificeringen.

Produktionsprocessen

Produktionsprocessen for Flor de Cana 12 Years begynder med gæring af sukkerrørsjuice, som finder sted i store rustfri ståltanke. Den resulterende væske destilleres derefter flere gange for at fjerne urenheder og skabe en ren alkoholbase til rommen. Til sidst lagres rommen i 12 år på brændte egetræsfade, hvilket giver den sin karakteristiske smag og farve.

Specifikationer
SKU L-09-259-00
Brand Flor de Cana
Alkoholprocent 40 %
Inkluderer Giftbox Ja
Oprindelsesland Nicaragua
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 7431008107003

Flor de Cana Flor De Cana 12 Years 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!