Famous Grouse Sherry Cask 1ltr

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 1 l
Alcohol Percentage 40 %
Lad dig forføre af den rige og frugtagtige smag af Famous Grouse Sherry Cask, en blended skotsk whisky, som helt sikkert vil varme dig på en kold vinteraften. Whiskyen er lagret på egetræsfade, der tidligere har været brugt til sherry, og den har en lang eftersmag med noter af sultanas og...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Om Famous Grouse Sherry Cask

Famous Grouse Sherry Cask er en blended skotsk whisky produceret af The Famous Grouse, et af de mest ikoniske whiskymærker i Skotland.

Mærket og dets oprindelse

Mærket blev grundlagt i 1896 af Matthew Gloag og er siden blevet et kendt navn i whiskyverdenen. Famous Grouse Sherry Cask er fremstillet i Skotland, hvor mærket har produceret whisky i mere end et århundrede.

Smag og duft

Famous Grouse Sherry Cask har en fyldig, frugtagtig smag med noter af sultanas, rønnebær og kanel. Den har også et strejf af røg, der giver dybde til dens karakter. Eftersmagen er langvarig og varmende, hvilket gør den perfekt til at nippe til på en kold vinteraften. I aromaen har denne blanding en sød og krydret duft med antydninger af tørrede frugter og nødder.

Fakta om Famous Grouse Sherry Cask

Et sjovt faktum om Famous Grouse Sherry Cask er, at den har vundet flere priser for sin exceptionelle smag og kvalitet. For eksempel blev den tildelt guldmedaljen ved International Wine & Spirit Competition i 2019.

Produktionsproces

Produktionsprocessen for Famous Grouse Sherry Cask involverer blanding af forskellige single malt- og grain-whiskyer for at skabe en harmonisk smagsprofil. Disse whiskyer modnes derefter på egetræsfade i flere år, indtil de når deres fulde potentiale. Til sidst blandes de og aftappes ved 40%.

Specifikationer
SKU L-57-591-00
Brand The Famous Grouse
Alkoholprocent 40 %
Inkluderer Giftbox Nej
Smagsprofil Blomsteragtig og maltet
Område Det Forenede Kongerige - Skotland
Drikkevaretype Whisky
Type whisky Blended
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 1 l
EAN stregkode 5010314311698

The Famous Grouse Famous Grouse Sherry Cask 1ltr

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!