Cynar 1ltr

Country Of Origin Italien
Weight Unit Amount 1 l
Alcohol Percentage 16.5 %
Cynar 1Ltr er en unik italiensk bitter likør lavet af artiskokker og en blanding af 13 urter og krydderier med en tydelig sød og bitter smagsprofil, der er perfekt til cocktails. Dens mørkebrune farve og jordagtige aroma gør den til en slående tilføjelse til enhver hjemmebar eller...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om denne likør

Cynar er en populær italiensk bitterlikør lavet på artiskokker, urter og krydderier. Den er opkaldt efter det latinske navn for artiskok, Cynara scolymus, som er en af hovedingredienserne.

Mærket og tilgængelighed

Mærket blev skabt i 1952 af Angelo Dalle Molle, som ledte efter en måde at bruge overskydende artiskokker på. I dag produceres den af Campari Group og er bredt tilgængelig i Europa og Nordamerika.

Smag og aroma

Cynar har en unik smag, der på samme tid er sød og bitter. Den har en mørkebrun farve og en tydelig aroma, der er jordagtig og vegetabilsk. Smagsprofilen omfatter noter af karamel, tørret frugt og anis, med en let bitter finish.

Ekstra baggrundsinformation

Hvordan laver man det?

For at fremstille Cynar renses og trimmes artiskokkerne først, før de koges med vand og alkohol. Den resulterende væske tilsættes derefter en blanding af 13 urter og krydderier, herunder kamille, kanel og mynte. Til sidst tilsættes karamelsirup for at give likøren sin karakteristiske sødme.

Specifikationer
SKU L-05-432-00
Brand Cynar
Alkoholprocent 16.5 %
Inkluderer Giftbox Nej
Drikkevaretype Bitters
Oprindelsesland Italien
Indhold 1 l
Drikkevaretype Spirits
EAN stregkode 8002240001009

Cynar Cynar 1ltr

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!