Cynar Artisjokbitter 70cl

Country Of Origin Italien
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 16.5 %
Cynar Artichoke Bitter 70cl er en unik italiensk likør fremstillet af artiskokblade og en blanding af 13 nøje udvalgte urter og planter, der er lagt i blød i alkohol for at skabe den karakteristiske smag. Den bittersøde smag med subtile antydninger af karamel, honning og citrus gør den perfekt til at drikke alene, med is eller blandet i...
På lager
100,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Cynar Artiskok Bitter 70cl

Cynar Artichoke Bitter 70cl er en unik italiensk likør, der har været nydt i mere end 60 år. Den er lavet af artiskokblade og en blanding af 13 nøje udvalgte urter og planter, der er lagt i blød i alkohol for at skabe den karakteristiske smag.

Brandet og dets oprindelse

Mærket Cynar blev skabt i Italien i 1950'erne af Angelo Dalle Molle, som ønskede at udvikle en drik, der kunne hjælpe med fordøjelsen. Navnet "Cynar" kommer fra det latinske ord for artiskok, som er hovedingrediensen i opskriften.

Smag og aroma

Cynar Artichoke Bitter har en bittersød smag med subtile noter af karamel, honning og citrus. Aromaen er krydret og jordagtig med noter af tørret frugt og krydderier. Denne likør kan nydes alene, med is eller blandet i cocktails.

Sjove fakta om Cynar Artiskokbitter

Et sjovt faktum om Cynar Artiskok Bitter er, at den oprindeligt blev markedsført som en helsebringende tonic på grund af dens fordøjelsesfremmende egenskaber. Den blev dog hurtigt populær som aperitif og ingrediens i cocktails som den klassiske Negroni.

Hvordan laver man den?

For at fremstille denne likør høstes artiskokblade i hånden, renses og koges, før de lægges i blød i alkohol sammen med andre urter og planter. Blandingen filtreres derefter og tappes på flaske for at opnå det endelige produkt.

Specifikationer
SKU L-05-428-00
Brand Cynar
Alkoholprocent 16.5 %
Drikkevaretype Bitters
Oprindelsesland Italien
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Spirits
EAN stregkode 8002240001023

Cynar Cynar Artisjokbitter 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!