Cles Des Ducs VSOP 70cl

Country Of Origin Frankrig
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Vi præsenterer Cles Des Ducs VSOP 70cl, et førsteklasses fransk brand, der udstråler elegance og raffinement. Denne udsøgte blanding er lavet med omhyggelig opmærksomhed på detaljer og tilbyder en harmonisk balance mellem smagene, fra fyldig karamel og vanilje til antydninger af tørret frugt og egetræ. Nyd den fløjlsbløde og subtile kompleksitet i Cles Des Ducs VSOP 70cl, et enestående valg for dem, der leder efter en raffineret og mindeværdig...
På lager
192,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Cles Des Ducs VSOP 70cl

Cles Des Ducs VSOP 70cl er en førsteklasses cognac, der er indbegrebet af den rige arv og håndværket i fransk cognac.

Mærket og oprindelsesstedet

Cles Des Ducs VSOP 70cl er en førsteklasses cognac.

Cles Des Ducs fremstilles i hjertet af Gascogne i Frankrig af et destilleri, der har perfektioneret sin kunst siden 1774. Mærket er stolt af kun at bruge de bedste druer fra regionen, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet.

Smag og aroma

Denne VSOP (Very Superior Old Pale) cognac tilbyder en lækker smagsprofil, der appellerer til både kendere og nybegyndere. Dens bløde og afrundede karakter er præget af noter af tørret frugt, vanilje og egetræ. Smagen byder på en harmonisk blanding af smage, der efterlader en dvælende varme og blød sødme i eftersmagen.

Duften af Cles Des Ducs VSOP er virkelig fængslende. Med sin aromaprofil af fyldig karamel, ristede mandler og et strejf af krydderier indbyder den til en duftrejse, der fremkalder billeder af franske vinmarker og traditionelle kobberkedler.

Duften af Cles Des Ducs VSOP er virkelig betagende.

Ekstra baggrundsinformation

Nyt at vide: Cles Des Ducs er inspireret af symbolet med de gyldne nøgler, som repræsenterer den højeste kvalitet og ekspertise inden for spiritus. Disse nøgler symboliserer mærkets forpligtelse til at fremstille exceptionel cognac ved hjælp af ældgamle teknikker, der er gået i arv i generationer.

Produktionsprocessen

Hver flaske Cles Des Ducs VSOP er omhyggeligt fremstillet ved hjælp af traditionelle produktionsmetoder. Processen begynder med nøje udvalgte Ugni Blanc-druer, der gæres to gange og destilleres i kobberdestillatorer. Den resulterende eau-de-vie lagres derefter i mindst fire år på Limousin-egetræsfade, så den kan udvikle sin karakteristiske smagsprofil.

Specifikationer
SKU L-13-555-00
Brand Cles Des Ducs
Alkoholprocent 40 %
Inkluderer Giftbox Ja
Oprindelsesland Frankrig
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Brandy
EAN stregkode 3760176210456

Cles Des Ducs Cles Des Ducs VSOP 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!