Chateau Du Breuil 20 Years XO 70cl

Country Of Origin Frankrig
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 41 %
Chateau Du Breuil 20 Years XO er en fin og luksuriøs cognac, der er indbegrebet af elegance og raffinement. Med sin rige ravfarve, komplekse aromaer af tørrede frugter og krydderier og fløjlsbløde tekstur er denne 70 cl flaske en sand fornøjelse for den kræsne... Vis mere
På lager
577,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1116DKK
Tilføj til ønske liste

Mere om Chateau Du Breuil 20 Years XO 70cl

Chateau Du Breuil 20 Years XO 70cl er en førsteklasses cognac, der er indbegrebet af luksus og raffinement. Fremstillet af et af de ældste og mest respekterede destillerier i hjertet af cognacregionen i Frankrig, er denne cognac et sandt bevis på det håndværk og den ekspertise, der er involveret i at producere enestående spiritus.

Mærke og oprindelsessted

Chateau Du Breuil ligger i den maleriske by Le Breuil-en-Auge i Normandiet, i kort afstand fra den berømte Calvados-region. Omgivet af frodige grønne marker og æbleplantager har dette historiske slot produceret spiritus siden det 16. århundrede.

Smag og aroma

Smagsmæssigt byder Chateau Du Breuil 20 Years XO på en rig og kompleks smagsprofil, der betager sanserne. Den har noter af tørrede frugter, krydderier og egetræ med en blød og fløjlsagtig tekstur, der bliver hængende i ganen. Denne cognac nydes bedst ren eller med is for at få den fulde smag frem.

Duften af Chateau Du Breuil 20 Years XO er lige så forførende med antydninger af karamel, vanilje og ristede mandler. Når man tager et pust, bliver man transporteret til det charmerende franske landskab, omgivet af duften af egetræsfade og blomstrende blomster.

Sjove fakta om Chateau Du Breuil

Sjove fakta om Chateau Du Breuil inkluderer deres lange tradition for kun at bruge lokale ingredienser. De druer, der bruges til at producere deres cognac, kommer udelukkende fra Grande champagne- og Petite champagne-regionerne, som er kendt for at producere nogle af de bedste druer i Cognac.

Produktionsproces

For at fremstille denne raffinerede cognac følger Chateau Du Breuil en omhyggelig produktionsproces. Druerne høstes i hånden og gæres derefter til vin. Denne vin bliver derefter dobbeltdestilleret i traditionelle kobberdestillatorer, inden den modnes på egetræsfade i mindst 20 år, så den kan udvikle sin karakteristiske smag og karakter.

Specifikationer
SKU L-12-602-00
Brand Chateau Du Breuil
Alkoholprocent 41 %
Oprindelsesland Frankrig
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Brandy
EAN stregkode 3103821204101

Chateau Du Breuil Chateau Du Breuil 20 Years XO 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!