Bitter Truth Grapefruit 20cl

Country Of Origin Tyskland
Weight Unit Amount 0.2 l
Alcohol Percentage 44 %
Nyd dine sanser med Bitter Truth grapefruit 20 cl, en førsteklasses frugtlikør fremstillet i Tyskland udelukkende af naturlige ingredienser. Med sin intense, men søde og bitre grapefrugtsmag og behagelige frugtagtige aroma er den perfekt til cocktails eller som ingrediens i...
På lager
131,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Bitter Truth Grapefruit 20 cl

Bitter Truth Grapefruit 20cl er en førsteklasses frugtlikør produceret af The Bitter Truth, et brand, der har været kendt for at producere cocktailbitter og frugtlikør af høj kvalitet siden 2006.

Lavet i Tyskland

The Bitter Truth Grapefruit 20cl er fremstillet i Tyskland, hvor brandet har sit hovedkvarter. Den tyske Fruitliquor anses for at være en af de bedste på markedet og er blevet populær blandt cocktailelskere, der leder efter en unik og syrlig smag.

En karakteristisk grapefrugtsmag

.

Et af de mest karakteristiske træk ved denne Fruitliquor er dens karakteristiske grapefrugtsmag. Den har en intens citrussmag, der på samme tid er sød og bitter, hvilket gør den perfekt til cocktails eller som ingrediens i desserter.

En behagelig aroma

Ud over sin unikke smag har denne Fruitliquor også en behagelig aroma, der vil pirre dine sanser. Den har en frugtagtig duft domineret af grapefrugt med antydninger af andre citrusfrugter som citron og lime.

Naturlige ingredienser

The Bitter Truth Grapefruit 20cl er fremstillet udelukkende af naturlige ingredienser, herunder friske grapefrugter, som er omhyggeligt udvalgt og forarbejdet for at sikre, at smagsprofilen er ensartet hver gang. Frugten macereres derefter i alkohol og sukker for at udtrække alle smagsnuancerne inden aftapning.

Ekstra baggrundsinformation

Et sjovt faktum om denne Fruitliquor er, at det var en af de første grapefrugtbaserede Fruitliquors, der kom på markedet. Siden introduktionen har den inspireret andre mærker til at lave deres egne grapefrugtbaserede versioner af Fruitliquor.

Specifikationer
SKU L-05-257-00
Brand Bitter Truth
Alkoholprocent 44 %
Inkluderer Giftbox Nej
Drikkevaretype Bitters
Oprindelsesland Tyskland
Indhold 0.2 l
Drikkevaretype Spirits
EAN stregkode 4260167660110

Bitter Truth Bitter Truth Grapefruit 20cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!