Bitter Truth Creolo 20cl

Country Of Origin Tyskland
Weight Unit Amount 0.2 l
Alcohol Percentage 39 %
Bitter Truth Creole Bitters er den perfekte tilføjelse til enhver cocktail. Med en krydret, kompleks smagsprofil, der indeholder noter af anis, kanel og nelliker, tilføjer disse bittere dybde og fylde til dine yndlingsdrinks. De er fremstillet med naturlige ingredienser og traditionelle metoder og er et must-have for enhver hjemmebartender eller...
På lager
131,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Bitter Truth Creole 20cl

Bitter Truth Creole Bitters er en meget eftertragtet cocktailingrediens. The Bitter Truth er et af de førende mærker inden for bittere og blev grundlagt i Tyskland i 2006 af bartenderne Stephan Berg og Alexander Hauck. De ønskede at skabe håndværksbittere af høj kvalitet, som kunne bruges til at forbedre enhver cocktail. I dag sælges deres produkter i mere end 60 lande verden over.

Oprindelsessted

Creole Bitters fremstilles i Bayern, Tyskland, hvor brandet har sit hovedkvarter. Men de er inspireret af smage og ingredienser fra New Orleans, en by, der er berømt for sine cocktails og sit køkken. Disse bittere er et godt eksempel på, hvordan forskellige kulturer kan mødes for at skabe noget unikt.

Alt om smag

Smagsmæssigt har disse bitters en stærk smagsprofil med noter af anis, kanel og nelliker. De er også ret krydrede med et mærkbart spark af chilipeber. Alt i alt tilføjer de dybde og kompleksitet til enhver cocktail, de bruges i.

Hvad dufter denne likør af?

Duftmæssigt har Creole Bitters en rig og kompleks duft domineret af varme krydderier som kanel og nelliker. Der er også et strejf af sødme, som opvejer bitterheden fra urterne og krydderierne.

Ekstra baggrundsinformation

Hvis du er på udkig efter nogle sjove fakta om disse bittere, vil du være interesseret i at vide, at de vandt prisen for bedste cocktailingrediens ved Tales of the Cocktail Spirited Awards i 2010. De blev også nævnt i The New York Times som en af de ti vigtigste ingredienser for moderne mixologer.

Produktion

Slutteligt bruger The Bitter Truth kun naturlige ingredienser og traditionelle metoder til at fremstille deres bitter. Det betyder, at hver flaske er lavet med omhu og opmærksomhed på detaljer, hvilket resulterer i et produkt af ensartet kvalitet.

Specifikationer
SKU L-05-256-00
Brand Bitter Truth
Alkoholprocent 39 %
Drikkevaretype Bitters
Oprindelsesland Tyskland
Indhold 0.2 l
Drikkevaretype Spirits
EAN stregkode 4260167660158

Bitter Truth Bitter Truth Creolo 20cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!