Zwarte Kip Advocaat 50cl

Country Of Origin Holland
Weight Unit Amount 0.5 l
Alcohol Percentage 14 %
Black Chicken Advocaat er en lækker traditionel hollandsk likør lavet af æggeblommer, sukker og brandy med et strejf af vanilje. Med sin fløjlsbløde konsistens, rige gule farve og subtile duft af æg og vanilje er det den perfekte drink til enhver...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Om Zwarte Kip Advocaat

Black Chicken Advocaat er en hollandsk likør, der er blevet produceret siden 1920. Den er lavet i Holland og er en af de mest populære traditionelle hollandske drinks.

Smag og lugt

Sort kylling Advocaat er en blød og cremet likør.

Det er en glat, cremet drik med en rig gul farve, der kommer fra æggeblommer. Dens konsistens er tyk og fløjlsagtig, og den har en sød vaniljesmag med et strejf af brandy. Black Chicken Advocate har også en diskret duft af æg og vanilje.

Sjove fakta

Et sjovt faktum om Black Chicken Advocaat er, at navnet betyder "sort kylling" på hollandsk. Årsagen til dette navn er ikke helt klar, men det kan have noget at gøre med farven på flasken eller de ingredienser, der bruges til at fremstille drikken. Et andet interessant faktum er, at Black Chicken Advocaat engang blev solgt som en medicinsk drik på grund af dens høje proteinindhold.

Produktionsproces

For at fremstille Black Chicken Advocaat blandes æggeblommer med sukker og alkohol og opvarmes derefter forsigtigt, indtil de tykner. En blanding af krydderier og vanilje tilsættes for at skabe den unikke smagsprofil. Blandingen køles derefter ned og tappes på flaske til distribution.

Specifikationer
SKU L-05-101-00
Brand Zwarte Kip
Alkoholprocent 14 %
Oprindelsesland Holland
Indhold 0.5 l
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 8716000964632

Zwarte Kip Zwarte Kip Advocaat 50cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!