Zacapa 23 Years Centenario 35cl

Country Of Origin Guatemala
Weight Unit Amount 0.35 l
Alcohol Percentage 40 %
Oplev den rige og komplekse smag af Zacapa 23 Years Centenario 35cl, en førsteklasses mørk og gylden rom fra Guatemala. Rommen er lagret mellem seks og 23 år på egetræsfade og har noter af karamel, vanilje, honning, chokolade, krydderier og tørret frugt med et strejf af røg i eftersmagen. Nyd en helt unik og tilfredsstillende...
På lager
258,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Om Zacapa

Zacapa er et velkendt mærke af mørk og gylden rom fra Guatemala. Det er blevet produceret siden 1976 og er kun vokset i popularitet siden da. Zacapa er kendt for sin høje kvalitet og unikke smag, som kommer fra den komplekse produktionsproces.

Zacapa 23 års Centenario 35 cl

.

Zacapa 23 years Centenario 35cl er et af brandets mest populære tilbud. Den er fremstillet af en blanding af rom, der er lagret mellem seks og treogtyve år på egetræsfade. Denne modningsproces giver den en rig, kompleks smagsprofil, som er svær at finde i andre rom.

Rom og smag

Når man åbner en flaske Zacapa 23 years Centenario, lægger man straks mærke til den søde, frugtagtige aroma. Den har antydninger af karamel, vanilje og honning, som giver den en varm og indbydende aroma. Ved den første slurk smager man en glat, blød tekstur med noter af chokolade, krydderier og tørrede frugter. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende med et strejf af røg, der bliver hængende i munden.

Produktionsproces

Zacapa 23 Years Centenario er produceret ved hjælp af en unik proces kaldet "Sistema Solera". Det indebærer, at rom af forskellig alder blandes i egetræsfade, der tidligere har indeholdt amerikansk whisky, sherry og Pedro Ximenez-vine. Denne proces gør det muligt for smagene at smelte sammen og skabe den komplekse smagsprofil, som Zacapa er kendt for.

Sjovt faktum

Sjovt faktum: Zacapa blev oprindeligt lavet til ære for 100-året for byen Zacapa i Guatemala. Det første parti blev produceret i 1976 og blev så godt modtaget, at det blev et permanent tilbud fra mærket.

Specifikationer
SKU L-57-238-00
Brand Zacapa
Alkoholprocent 40 %
Oprindelsesland Guatemala
Indhold 0.35 l
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 7401005013416

Zacapa Zacapa 23 Years Centenario 35cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!