Unicum Zwack 70cl

Country Of Origin Ungarn
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Unicum Zwack 70cl er en unik ungarsk likør med en rig historie, der går tilbage til 1790. Denne komplekse likør er fremstillet af en hemmelig blanding af mere end 40 urter og krydderier, som giver en bittersød smag og en stærk urtearoma.
På lager
154,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Unicum Zwack 70cl

Unicum Zwack 70cl er en unik ungarsk likør, der har eksisteret i over 225 år. Opskriften blev skabt af Dr. Joseph Zwack i 1790 og er gået i arv gennem generationer af Zwack-familien.

Mærket og produktionsstedet

Likøren produceres i Ungarn.

Likøren produceres i Budapest, Ungarn, hvor den stadig laves efter den originale opskrift med en hemmelig blanding af mere end 40 urter og krydderier.

Smag og aroma

Unicum Zwack

Unicum Zwack har en kompleks smagsprofil, der er både bitter og sød, med noter af citrus, karamel og urter som ensian og malurt. Den har en rig, dyb brun farve, der kommer fra lagring på egetræsfade i flere måneder.

Duften af Unicum Zwack er lige så kompleks som smagen. Den har en stærk urteduft med antydninger af kanel, nellike og appelsinskal.

Ekstra baggrundsinformation

Under Anden Verdenskrig måtte familien Zwack flygte fra Ungarn på grund af den nazistiske besættelse. De gemte opskriften på Unicum Zwack i et hemmeligt pengeskab og var i stand til at hente den, da krigen var forbi.

Hvordan laver man det?

For at fremstille Unicum Zwack udblødes urter og krydderier i alkohol i flere dage, før de destilleres. Destillatet blandes derefter med en blanding af honning og sukkersirup og lagres derefter på egetræsfade. Hele processen tager flere måneder.

Specifikationer
SKU L-05-981-00
Brand Unicum Zwack
Alkoholprocent 40 %
Inkluderer Giftbox Nej
Oprindelsesland Ungarn
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 5995099191720

Unicum Zwack Unicum Zwack 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!