Turquoise Bay Ambre Rum 70cl

Country Of Origin Haiti
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Turquoise Bay Ambre Rum - En blød og frugtagtig rom med noter af vanilje og krydderier.
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Turquoise Bay Ambre Rum 70cl

Turquoise Bay Ambre Rum 70cl er en mørk og gylden rom af høj kvalitet, som helt sikkert vil glæde enhver romelsker. Denne lækre rom er produceret af mærket Turquoise Bay, der er kendt for kun at bruge de fineste ingredienser og traditionelle destillationsmetoder.

Mærke og oprindelse

Rommen produceres i Mauritius, en ønation, der ligger i Det Indiske Ocean ud for Afrikas østkyst. Øens unikke klima og frugtbare jord giver ideelle betingelser for dyrkning af sukkerrør, som er hovedingrediensen i denne lækre rom.

Smag og lugt

Turquoise Bay Ambre Rum har en rig, kompleks smag, der kombinerer noter af vanilje, karamel og krydderier med en subtil sødme, der bliver hængende i ganen. Aromaen er lige så forførende med antydninger af tropisk frugt, egetræ og melasse, der skaber en virkelig uimodståelig duft.

Sjove fakta om produktionen af mørk og gylden rom

.

Et af de sjove baggrundsfakta om denne Dark & Golden Rum er, at den lagres på egetræsfade i op til tre år, før den tappes på flaske. Denne modningsproces giver rommen dens karakteristiske smag og blødhed samt dens smukke ravfarve.

For at fremstille denne enestående rom høstes og presses sukkerrørene først for at udvinde saften, som derefter koges til en tyk sirup. Denne sirup gæres derefter med gær for at skabe alkohol, som destilleres flere gange for at fjerne urenheder og skabe en spiritus af høj kvalitet. Til sidst lagres rommen på egetræsfade, indtil den er perfekt.

Specifikationer
SKU L-54-272-00
Brand Turquoise Bay
Alkoholprocent 40 %
Inkluderer Giftbox Nej
Oprindelsesland Haiti
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 3760194510330

Turquoise Bay Turquoise Bay Ambre Rum 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!