The Macallan 12 Years Sherry Oak 70cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Macallan 12 Years Sherry Oak er en førsteklasses single malt whisky med en rig og kompleks smagsprofil. Whiskyen er fremstillet med traditionelle metoder og modnet i 12 år på sherrybehandlede egetræsfade og har noter af tørret frugt, chokolade, krydderier og et strejf af røg. Stærkt anbefalet til enhver...
På lager
Special Price 735,00 kr. Regular Price 750,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

The Macallan 12 Years Sherry Oak

Macallan 12 Years Sherry Oak er virkelig en topwhisky. Den er kendt som en af de bedste single malt whiskyer i verden.

Et mærke, der garanterer kvalitet

Macallan-destilleriet

Macallan-destilleriet blev grundlagt i 1824 i Craigellachie i Skotland og har produceret whisky af høj kvalitet lige siden. Mærket er kendt for sin forpligtelse til kun at bruge de fineste ingredienser.

Produceret på en førsteklasses beliggenhed

Destilleriet ligger ved bredden af floden Spey, som anses for at være et af de bedste områder i Skotland til at producere whisky. Destilleriet har en lang historie med at producere sherrylagret whisky, hvilket skaber en unik smagsprofil, som er meget efterspurgt blandt whiskyelskere.

En fyldig og kompleks smagsprofil

Macallan 12 Years Sherry Oak er en rig og kompleks whisky med en dyb ravfarve. Den har en sød aroma med noter af tørret frugt, chokolade og krydderier. Smagen er blød og afbalanceret med noter af egetræ, vanilje og karamelliseret sukker. Eftersmagen er lang og varmende med et strejf af røg.

Facts om The Macallan

Et sjovt faktum om The Macallan er, at det er rekordindehaveren af den dyreste flaske whisky, der nogensinde er solgt. I 2018 blev en 60 år gammel flaske solgt på auktion for mere end 1 million dollars.

Traditionelle fremstillingsmetoder

Macallan 12 Years Sherry Oak er produceret ved hjælp af traditionelle metoder, der er blevet overleveret i generationer. Processen starter med lokalt dyrket byg, der males på stedet. Byggen males og gæres, før den destilleres to gange i kobberstillere. Whiskyen modnes derefter i 12 år på sherry-krydrede egetræsfade, før den tappes på flaske.

Specifikationer
SKU L-08-231-00
Brand Macallan
Tilbudspris 735,00 kr.
Alkoholprocent 40 %
Inkluderer Giftbox Ja
Smagsprofil Rig og Fyldig
Område Det Forenede Kongerige - Skotland - Speyside
Drikkevaretype Whisky
Type whisky Single Malt
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.7 Liter
EAN stregkode 5010314017408

Macallan The Macallan 12 Years Sherry Oak 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!