Tarsier South East Asian Dry Gin 70cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 45 %
Opdag den eksotiske smag af Sydøstasien med Tarsier South East Asian Dry Gin 70cl. Denne førsteklasses gin er fremstillet på et håndværksmæssigt destilleri i Filippinerne og har en velafbalanceret og forfriskende smagsprofil med antydninger af calamansi-lime, thailandsk sød basilikum og citrongræs....
På lager
Special Price 270,00 kr. Regular Price 300,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
-10%
Tilføj til ønske liste

Tarsier South East Asian Dry Gin 70cl: En førsteklasses gin inspireret af Sydøstasien

.

Tarsier South East Asian Dry Gin 70cl er en premium gin lavet med kærlighed og omhu, inspireret af den unikke flora og fauna i den sydøstasiatiske region. Mærket er opkaldt efter Tarsier, en lille nataktiv abe, der findes i Filippinerne, Borneo og Indonesien.

Lavet på et håndværksmæssigt destilleri i Filippinerne

.

Ginen produceres i små partier på et håndværksmæssigt destilleri i Filippinerne, og der bruges kun de fineste ingredienser fra regionen. Botaniske ingredienser, der bruges til at skabe denne gin, inkluderer enebær, calamansi lime, thailandsk sød basilikum, lyserøde peberkorn og citrongræs.

Velafbalanceret og forfriskende smagsprofil

.

Smagsmæssigt har Tarsier South East Asian Dry Gin 70cl en velafbalanceret og forfriskende smagsprofil. Du smager en lys citrussmag med antydninger af citrongræs og koriander. Den har en blød finish med et subtilt strejf af krydderi fra de lyserøde peberkorn.

En frisk og skarp duft

Duften af denne gin er også imponerende, med en frisk og skarp duft, der minder om det tropiske klima i Sydøstasien. Duften kombinerer citrusnoter af calamansi lime med krydrede noter af thailandsk sød basilikum og citrongræs.

Like facts om Tarsier South East Asian Dry Gin 70cl

Hvis du er på udkig efter sjove fakta om Tarsier South East Asian Dry Gin 70cl, er det værd at nævne, at den vandt en guldmedalje ved 2019 International Wine & Spirit Competition i London. Desuden er denne gin glutenfri og velegnet til veganere.

Fremstillet med en destillationsproces i kobberpotte

.

Tarsier South East Asian Dry Gin 70cl er fremstillet ved hjælp af en destillationsproces med kobberpotte, der sikrer exceptionel renhed og kvalitet. Destilleriet bruger også bæredygtige processer til at reducere miljøpåvirkningen og samtidig sikre ensartet kvalitet for hvert parti.

Specifikationer
SKU L-21-546-00
Brand Tarsier
Tilbudspris 270,00 kr.
Alkoholprocent 45 %
Inkluderer Giftbox Nej
Smagsprofil Citrusagtig
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Gin
EAN stregkode 5060643180007

Tarsier Tarsier South East Asian Dry Gin 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!