Hendrick's Flora Adora 70cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 43.4 %
Hendrick's Flora Adora 70cl er en førsteklasses gin med en unik og kompleks smag, fremstillet af det berømte destilleri Hendrick's i Skotland ved hjælp af sjældne botaniske ingredienser og to forskellige destillationsapparater. Den forfriskende aroma af friske blomster og urter tilføjer en lækker accent til enhver cocktail eller kan nydes... Vis mere
På lager
Special Price 315,00 kr. Regular Price 330,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1116DKK
Tilføj til ønske liste

Beskrivelse af Hendrick's Flora Adora 70cl

.

Hendrick's Flora Adora 70cl er en førsteklasses gin produceret af det verdenskendte destilleri Hendrick's. Brandet er kendt for sin unikke og usædvanlige tilgang til ginfremstilling, hvor man bruger sjældne botaniske stoffer og to forskellige destillationsapparater til at skabe deres karakteristiske smag.

Brandet og oprindelsessted

Hendrick's produceres i Skotland, hvor den er blevet fremstillet siden 1999. Den er lavet med en blanding af traditionelle botaniske ingredienser som enebær, koriander og kvan, samt mere utraditionelle ingredienser som agurk og rosenblade.

Smag og aroma

Smagen af Hendrick's Flora Adora er kompleks og lagdelt med noter af frisk citrus og blomstersødme afbalanceret af en subtil krydring, der bliver hængende på tungen. Det er en gin, der kan nydes både ren og blandet i cocktails, og som tilføjer dybde og kompleksitet til enhver drink.

Duften af Hendrick's Flora Adora er lige så unik, med duften af friske blomster og urter, der blandes sammen for at skabe en virkelig lækker duft. Der er også et strejf af enebær og citrus, som giver ginen en forfriskende og opløftende kvalitet.

Ginen har en unik aroma.

Sjove fakta om gin

Sjove fakta om Hendrick's Flora Adora er bl.a., at den fremstilles ved hjælp af to forskellige destillationsapparater - et traditionelt kobber pot still og et Carter-Head still - hvilket giver mulighed for mere kontrol over destillationsprocessen. Derudover er hvert parti Hendrick's tilsat sin egen unikke blanding af botaniske stoffer, så der er ikke to flasker, der er helt ens.

Produktionsproces

For at producere Hendrick's Flora Adora udblødes de botaniske ingredienser først i neutral spiritus, før de destilleres i de to forskellige destillationsapparater. Den resulterende spiritus blandes derefter med vand fra destilleriets egen brønd, før den tappes på flaske ved 43,4%.

Specifikationer
SKU L-59-397-00
Brand Hendrick's
Special Price 315,00 kr.
Alkoholprocent 43.4 %
Smagsprofil Blomster
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Gin
EAN stregkode 5010327705866

Hendrick's Hendrick's Flora Adora 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!