Sir Edmond Gin – Bourbon Vanilla Infused Gin 70cl

Country Of Origin Holland
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 40 %
Sir Edmond Bourbon Infused Gin: den perfekte blanding af gin og bourbon. Den er Fremstillet i Holland og giver en harmonisk fusion af enebær- og karamelsmag. Den fascinerende aroma henviser til botaniske ingredienser og bourbon. Sjove fakta: omhyggeligt udvalgte ingredienser, herunder enebær, koriander og angelica, er tilsat bourbon for at give en unik smag. Alsidig til sipping eller cocktails. Omhyggeligt produceret med en neutral kornspiritus og bourbon fra små partier. Hver flaske er et...
På lager
275,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Inspireret af Michelin-stjernekokke, der bruger Bourbon-vanilje i deres køkken til at skabe kulinarisk magi, gav producenterne af Sir Edmond Gin denne fantastiske ingrediens hovedrollen i deres gin. Sir Edmond Gin udsprang af en enkel idé: at skabe en gin, der skiller sig ud og virkelig smager anderledes. Unik, alsidig og fuld af karakter. Denne fantastiske gin er flere gange blevet belønnet med forskellige fornemme priser og kan findes på eksklusive restauranter og cocktailbarer. Sir Edmond er en gin fra Holland, som er fremstillet af Herman Jansen i Schiedam, som har eksisteret siden 1777. Sir Edmond Gin er en afbalanceret gin med en raffineret smag. Udvælgelsen af de naturlige botaniske ingredienser har resulteret i en smuk gin, der er fremstillet med enebær, angelikarod, kardemomme, ingefær og kanel. Det første, du smager, er vaniljen ledsaget af kanel, en fantastisk kombination. Eftersmagen er fin og tør. Unik, velsmagende og alsidig: kan drikkes som den er med is, eller i en gin & tonic og i cocktails.

Smag og aroma

Næse:

Blød, cremet vanilje med krydrede undertoner af ingefær, kanel og kardemomme.

Smag:

Fyldig med en fløjlsagtig tekstur. Indledende noter af vanilje og kardemomme, der går over i jordagtige, fremtrædende noter af enebær med et strejf af ingefær.

Afslutning:

Lang og tør, med den helt rigtige mængde sødme.

Serveringsforslag

Perfekt servering 1:

50 ml Sir Edmond Gin, 150 ml premium indisk tonic, pynt med en skive appelsin og en kanelstang.

Perfekt servering 2:

50 ml Sir Edmond Gin, 150 ml premium indisk tonic, pynt med skiver af friske jordbær og en kvist mynte.

Udmærkelser

I de senere år har Sir Edmond Gin modtaget adskillige medaljer fra dommerne i verdens mest prestigefyldte gin-konkurrencer. 

Specifikationer
SKU L-09-968-00
Brand Sir Edmond
Alkoholprocent 40 %
Smagsprofil Blomster
Oprindelsesland Holland
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Gin
EAN stregkode 8710631119614

Sir Edmond Sir Edmond Gin – Bourbon Vanilla Infused Gin 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!