Rammstein Rum French Ex-Sauternes Cask Finish 70cl

Country Of Origin Jamaica
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 46 %
Mød Rammstein Rum Limited Edition 2022 ED.5 70cl - en førsteklasses mørk og gylden rom produceret af det legendariske tyske band Rammstein. Denne limited edition rom er lavet i Panama og modnet på egetræsfade, hvilket giver en rig og kompleks smag med noter af vanilje, karamel og...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Tilføj til ønske liste

Rammstein Rum Limited Edition 2022 ED.5 70cl

.

Rammstein Rum Limited Edition 2022 ED.5 70cl er en super tyk Dark & Gold Rum lavet af det legendariske tyske band Rammstein.

Om brandet

Rammstein Rum Limited Edition ED 5 70cl

Mærket har været aktivt i musikbranchen siden begyndelsen af 1990'erne og har samlet et stort antal fans over hele verden.

Produktionssted

Rammstein Rum Limited Edition er fremstillet i Panama, et land, der er kendt for at producere nogle af de bedste rom i verden.

Rammstein Rum Limited Edition er fremstillet i Panama.

Smag og duft

Rom Limited Edition.

Denne mørke og gyldne rom har en sød aroma med antydninger af vanilje, karamel og krydderier. På tungen har den en glat og blød tekstur med noter af mørk chokolade, honning og ristede nødder. Finishen er langvarig og varm og efterlader en behagelig eftersmag.

Sjove fakta

Et sjovt faktum om Rammstein Rum er, at hver flaske har et unikt serienummer, hvilket gør den til et godt samlerobjekt for fans af bandet. Flaskerne i begrænset oplag har også illustrationer inspireret af Rammsteins musik og stil.

Produktionsmetoder

Rammstein Rum er produceret ved hjælp af traditionelle metoder med vægt på kvalitet og håndværk. Melassen, der bruges til at lave rommen, kommer fra lokale landmænd, hvilket sikrer, at kun de bedste ingredienser bruges. Rommen destilleres i kobberstillere og lagres på særligt udvalgte egetræsfade for at opnå sin karakteristiske smag.

Specifikationer
SKU L-57-010-00
Brand Rammstein
Alkoholprocent 46 %
Oprindelsesland Jamaica
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 5712718006384

Rammstein Rammstein Rum French Ex-Sauternes Cask Finish 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!