Patron Citronge Orange 1ltr

Country Of Origin Mexico
Weight Unit Amount 1 l
Alcohol Percentage 35 %
Nyd den rene og naturlige appelsinsmag i Patron Citronge Orange 1 liter. Det er en førsteklasses frugtlikør fra det verdenskendte brand Patron Spirits Company, lavet på kun to ingredienser: neutral kornspiritus af høj kvalitet og naturlig appelsinessens. Perfekt til cocktails eller som den er med...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Mere om Patron Citronge Orange 1 ltr

Patron Citronge Orange 1ltr er en førsteklasses frugtlikør fra det verdenskendte Patron-brand.

Om Patron Spirits Company

Patron Spirits Company blev grundlagt i 1989 i Mexico og er siden blevet et symbol på tequila og frugtlikør af høj kvalitet over hele verden. Virksomheden er baseret i den lille by Atotonilco El Alto i Jalisco-regionen.

Smag og aroma

Denne Fruitliquor har en fyldig, naturlig appelsinsmag, der på samme tid er sød og syrlig. Den er perfekt til at blande i cocktails eller til at nyde alene med is.

Duften af Patron Citronge Orange er lige så lækker, med en stærk og frisk duft af appelsiner, der er både forfriskende og beroligende.

Facts om Patron Citronge Orange

Et sjovt faktum om denne Fruitliquor er, at den er lavet af kun to ingredienser: neutral kornsprit af høj kvalitet og naturlig appelsinessens. Denne enkle, men effektive opskrift sikrer, at hver flaske Patron Citronge Orange er ensartet i smag og kvalitet.

Hvordan fremstilles den?

Produktionsprocessen for Patron Citronge Orange involverer destillering af den neutrale kornspiritus og blanding med naturlig appelsinessens. Blandingen filtreres derefter flere gange for at fjerne alle urenheder, før den tappes på flasker og sendes rundt i verden.

Specifikationer
SKU L-58-786-00
Brand Patron
Alkoholprocent 35 %
Inkluderer Giftbox Nej
Oprindelsesland Mexico
Indhold 1 l
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 721733000203

Patron Patron Citronge Orange 1ltr

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!