Opthimus 18 Years 70cl

Country Of Origin Dominikanske republik
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 38 %
Opthimus 18 Years + GB 70cl er en enestående mørk og gylden rom fra Den Dominikanske Republik, som har lagret i 18 år på egetræsfade. Den har en rig og kompleks smagsprofil af karamel, vanilje og tørret frugt. Denne førsteklasses rom er lavet med rent rørsukker og traditionelle metoder og er perfekt til at drikke ren eller med...
På lager
419,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1116DKK
Tilføj til ønske liste

Opthimus 18 år + GB 70cl

Opthimus 18 Years + GB 70cl er en superfancy Dark & Golden Rum fra Den Dominikanske Republik. Det er i hvert fald der, de laver den bedste rom i verden! Opthimus-mærket blev grundlagt af Oliver Juanillo, som har over 50 års erfaring i rombranchen. Han ønskede, at Opthimus kun skulle lave de allerbedste rom, der er perfekt lagret.

Perfekt lagret

Opthimus 18 Years + GB 70cl er en mørk og gylden rom, der har modnet i 18 år på egetræsfade. Det har givet den en rig og kompleks smagsprofil med noter af karamel, vanilje og tørret frugt. Og den er så blød, at du bare kan drikke den rent eller med isterninger.

En indbydende duft

Duften af Opthimus 18 Years + GB 70cl er også imponerende, med antydninger af honning, eg og krydderier. Den dufter så godt, at man får mundvand!

Lavet efter traditionelle metoder

Et sjovt faktum om Opthimus 18 Years + GB 70cl er, at den kun er lavet af rent rørsukker. Det giver den en unik smag, som er anderledes end andre rom. Og den er produceret ved hjælp af traditionelle metoder, såsom destillation i kobberkedler og modning i egetræsfade.

En uforglemmelig romoplevelse

Alt i alt er Opthimus 18 Years + GB 70cl virkelig en førsteklasses Dark & Golden Rum, der vil imponere selv den mest kræsne romkender. Dens rige smagsprofil, bløde tekstur og indbydende aroma gør den til et fremragende valg for alle, der leder efter en uforglemmelig romoplevelse.

Specifikationer
SKU L-09-687-00
Brand Opthimus
Alkoholprocent 38 %
Oprindelsesland Dominikanske republik
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 7466871102244

Opthimus Opthimus 18 Years 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!