Old Pascas Rum White 1ltr

Country Of Origin Jamaica
Weight Unit Amount 1 Liter
Alcohol Percentage 37.5 %
Oplev smagen af sommer med Old Pascas Rum White 1ltr. Denne førsteklasses hvide rom er fremstillet i Tyskland af den fineste sukkerrørsmelasse og rent vand fra den lokale Rhin og har en blød og let smag med strejf af vanilje og kokosnød. Nyd den alene eller blandet i dine yndlingscocktails for et forfriskende tropisk twist. Tag til et ø-paradis med bare én slurk! ...
På lager
107,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1116DKK
Tilføj til ønske liste

Old Pascas Rum White 1ltr er en førsteklasses hvid rom fra en af verdens førende romproducenter. Old Pascas-mærket har eksisteret i mere end 150 år og er kendt for sine rom af høj kvalitet, der nydes over hele verden.

Hvor er den lavet

Rommen er fremstillet i Tyskland, nærmere bestemt i byen Rüdesheim am Rhein. Det er en historisk by, der er berømt for sine vinmarker og vingårde. Det er også hjemsted for Old Pascas og deres topmoderne destilleri, hvor de producerer deres prisvindende rom.

Smag på Old Pascas Rum White 1ltr

Old Pascas White Rum har en blød og let smag, der er perfekt til at blande med dine yndlingscocktails eller drikke alene. Den har en subtil sødme med antydninger af vanilje og kokosnød, som gør den til en fremragende tilføjelse til enhver drink.

Smag af Old Pascas Rum White 1 liter

.

Aromaen af Old Pascas Rum White 1ltr er forfriskende og let med noter af citrus og tropiske frugter, der helt sikkert vil vække dine sanser. Den dufter som sommer i en flaske og vil transportere dig til et tropisk paradis med bare et snif.

Sjov fakta om Old Pascas Rum White 1ltr

Sjov fakta om Old Pascas Rum White 1ltr.

Sjovt faktum: Navnet "Old Pascas" er inspireret af den spanske opdagelsesrejsende Vasco Núñez de Balboa, som opdagede Stillehavet i 1513. Da han vendte tilbage til Spanien, medbragte han en plante kaldet "pascas", som de indfødte i Panama brugte til at lave alkohol. Denne plante blev inspirationen bag Old Pascas Rum.

Produktionsproces for Old Pascas Rum White 1ltr

For at fremstille Old Pascas Rum White 1ltr.

For at producere Old Pascas Rum White 1ltr bruger destillatørerne kun den bedste rørsukkermelasse fra hele verden. Derefter kombinerer de det med rent vand fra den lokale Rhin og lader det gære med deres unikke gærstamme. Væsken destilleres derefter flere gange for at skabe en frisk og blød rom, der er perfekt til at drikke.

Specifikationer
SKU L-17-523-00
Brand Old Pascas
Alkoholprocent 37.5 %
Oprindelsesland Jamaica
Indhold 1 Liter
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 4062400521000

Old Pascas Old Pascas Rum White 1ltr

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!