Monkey Shoulder 70cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Monkey Shoulder er en blød og fyldig blended skotsk maltwhisky fremstillet i Speyside i Skotland af tre single malts fra Speyside. Den har en kompleks, men tilgængelig smagsprofil med noter af vanilje, honning og krydderier. Sjovt nok er den modnet i first-fill bourbonfade, og flasken har tre aber på...
På lager
Special Price 220,00 kr. Regular Price 250,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
-12%
Tilføj til ønske liste

Om Monkey Shoulder

Monkey Shoulder er en blandet skotsk maltwhisky, som har en loyal fanskare blandt whiskyelskere verden over. Dette mærke er fremstillet af William Grant & Sons, et skotsk destilleri, der har produceret førsteklasses drikkevarer siden 1887.

Navnet og historien

Denne whisky har fået sit navn fra en tilstand, som maltarbejdere i Skotland udviklede under mange timers manuelt arbejde med at vende byg. Den gentagne bevægelse fik deres arm til at hænge ned som en abes, deraf navnet "monkey shoulder".

Oprindelsesstedet

Monkey Shoulder er en abe.

Monkey Shoulder er lavet i Speyside, hjertet af det skotske whiskyland. Denne region er kendt for at producere nogle af de bedste single malts i verden, og Monkey Shoulder er ingen undtagelse. Den er lavet af tre single malts fra Speyside, som derefter er blandet for at skabe en blød og fyldig smag.

Smagsprofilen

Smagsprofilen på Monkey Shoulder er kompleks, men tilgængelig med noter af vanilje, honning og krydderier. Den har en cremet tekstur, der dækker ganen og afsluttes med en subtil røgsmag. Aromaen er lige så lokkende med noter af appelsinskal, kanel og muskatnød.

Baggrundsinformation

Et sjovt faktum om Monkey Shoulder er, at den er lagret på first-fill bourbonfade, hvilket giver den et ekstra lag af kompleksitet og sødme. Et andet interessant faktum er, at flasken har tre aber på etiketten, hvilket repræsenterer de tre maltwhiskyer, der er brugt til den.

Produktionsprocessen

For at producere Monkey Shoulder modnes maltwhiskyerne individuelt i egetræsfade i mindst 12 år, før de blandes sammen af et team af ekspertblendere. Blandingsprocessen involverer nøje udvælgelse af fade fra hver whisky for at skabe en harmonisk smagsprofil, der er konsistent fra batch til batch.

Specifikationer
SKU L-08-330-00
Brand Monkey Shoulder
Tilbudspris 220,00 kr.
Alkoholprocent 40 %
Smagsprofil Blomsteragtig og maltet
Område Irland
Drikkevaretype Whisky
Type whisky Blended Malt
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.7 Liter
EAN stregkode 5010327105215

Monkey Shoulder Monkey Shoulder 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!