La Maison du Rhum Hacienda Coloma 2010 70cl

Country Of Origin Colombia
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 46 %
La Maison du Rhum Hacienda Coloma 2010 70cl er en rig og kompleks mørk og gylden rom fra Colombia. Rommen er lagret på egetræsfade i ti år og har noter af vanilje, karamel, krydderier, mørk chokolade, kaffe og tobak. Perfekt til at drikke alene eller i en klassisk...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Om La Maison du Rhum

La Maison du Rhum er et brand, der specialiserer sig i indkøb og aftapning af lagrede rom fra forskellige lande. Deres mål er at tilbyde unikke og autentiske romoplevelser til forbrugerne, samtidig med at de hylder romfremstillingens historie og traditioner.

Hacienda Coloma 2010 70 cl mørk og gylden rom

.

Hacienda Coloma 2010 70cl er en mørk og gylden rom fra Colombia. Den er fremstillet af sukkerrørsjuice og destilleret i kobberdestillatorer, inden den lagres på egetræsfade i 10 år. Resultatet er en rig og kompleks rom, der viser Colombias unikke terroir.

Smagningsnoter

Hacienda Coloma 2010 70cl har en aromaprofil med noter af vanilje, karamel og krydderier, med antydninger af tørret frugt og egetræ. På tungen er den blød og fyldig med noter af mørk chokolade, kaffe og tobak. Eftersmagen er lang og varmende med en let sødme, der bliver hængende på tungen.

Sjovt faktum

Et sjovt faktum om denne rom er, at den kommer fra én ejendom, hvilket betyder, at alle de anvendte sukkerrør blev dyrket på samme sted. Det giver rommen en unik følelse af sted og giver forbrugerne mulighed for at smage regionens unikke karakteristika.

Produktionsproces

For at fremstille denne Dark & Golden Rum fermenteres sukkerrørsjuice med vildgær, før den destilleres i kobberstillere. Derefter lagres den i 10 år på amerikanske egetræsfade, der tidligere har indeholdt bourbon. Rommen aftappes ved fadstyrke (59% ABV) uden tilsætning af farve eller smagsstoffer.

Specifikationer
SKU L-58-500-00
Brand La Maison Du Rhum
Alkoholprocent 46 %
Inkluderer Giftbox Ja
Oprindelsesland Colombia
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 3432370002358

La Maison Du Rhum La Maison du Rhum Hacienda Coloma 2010 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!