Kahlua 1ltr 16%

Country Of Origin Mexico
Weight Unit Amount 1 l
Alcohol Percentage 16 %
Nyd den rige og cremede smag af Kahlua, en likør med kaffesmag fra Mexico med et alkoholindhold på 16%. Denne 1-liters flaske er lavet af rom, sukker, vaniljestænger og Arabica-kaffe og er perfekt til cocktails eller som dessertdrik.
På lager
197,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Kahlua 1ltr 16% - En lækker kaffelikør

.

Kahlua er en likør med kaffesmag, som oprindeligt stammer fra Mexico. Den er lavet af rom, sukker, vaniljestænger og arabica-kaffe. Denne flaske Kahlua har en kapacitet på 1 liter og et alkoholindhold på 16%.

Historien om Kahlua

Mærket Kahlua opstod i Veracruz, Mexico i 1936. Navnet kommer fra det indfødte Nahuatl-sprog og betyder "Acolhua-folkets hus". Opskriften på Kahlua er stort set forblevet uændret, siden den blev skabt for mere end 80 år siden.

Smag og konsistens

Kahlua har en sød smag med fremtrædende noter af kaffe og vanilje. Den har en glat og cremet konsistens, der gør den perfekt til cocktails eller som dessertdrik. Kahluas smagsprofil gør den til en alsidig ingrediens for både mixologer og hjemmebartendere.

Hvad dufter denne likør af?

Duften af Kahlua er domineret af duften af friskbrygget kaffe med subtile antydninger af vanilje og karamel. Kombinationen af disse dufte gør det til en indbydende drink at servere ved enhver lejlighed.

Sjove fakta om Kahlua

Fun facts om Kahlua er, at det er den næstmest populære kaffelikør i verden (efter Tia Maria). Der går også rygter om, at det er en favoritdrink for Jeff Bridges' karakter "The Dude" i filmen "The Big Lebowski".

Hvordan laves den?

Kahlua er lavet af en blanding af arabica-kaffebønner fra Veracruz i Mexico, som ristes og derefter males til et fint pulver. Dette pulver lægges derefter i blød i vand sammen med rørsukker og rom for at skabe en kaffeinfuseret sirup. Til sidst tilsættes vaniljeekstrakt og yderligere rom for at afslutte opskriften.

Specifikationer
SKU L-54-713-00
Brand Kahlua
Alkoholprocent 16 %
Oprindelsesland Mexico
Indhold 1 l
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 7610594252162

Kahlua Kahlua 1ltr 16%

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!