Greenalls Original London Dry Gin 70cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
På lager
Special Price 110,00 kr. Regular Price 112,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Greenalls Original London Dry Gin 70cl

.

En rig historie

Greenalls Original London Dry Gin er en klassisk dry gin med en rig historie, der går tilbage til 1762. Brandet blev grundlagt af Thomas Dakin i Warrington, England, og blev hurtigt et af de største destillerier i landet. I dag ejes Greenalls af Quintessential Brands Group og produceres på deres topmoderne destilleri i det nordvestlige England.

Smagsnoter

Smagen af Greenalls Original London Dry Gin er blød og frisk med en perfekt balance mellem enebær, koriander, citronskal, kvan og andre botaniske ingredienser. Den har en karakteristisk citrusagtig finish, der er perfekt til cocktails eller blot blandet med tonicvand.

Aroma

Duften af Greenalls Original London Dry Gin er frisk og krydret med et strejf af fyrrenåle og blomsternoter. Det er den perfekte gin til dem, der sætter pris på klassiske smage og aromaer.

Sjove fakta

Sjove fakta om Greenalls Original London Dry Gin inkluderer dens popularitet blandt britiske kongelige. Dronning Victoria elskede efter sigende Greenalls gin og modtog en royal warrant fra kong George V i 1924. Derudover er Greenalls en af de få gins, der stadig bruger den traditionelle kobber pot still-metode, hvilket sikrer ensartet smag og høj kvalitet.

Produktionsproces

I produktionen af Greenalls Original London Dry Gin lægges de botaniske ingredienser først i blød i neutral kornalkohol i 24 timer, inden de destilleres i små partier ved hjælp af kobberpot still-metoden. Denne proces sikrer maksimal smagsekstraktion og skaber en glat og afbalanceret gin, der kan nydes alene eller i en cocktail.

Specifikationer
SKU L-54-019-00
Brand Greenall's
Tilbudspris 110,00 kr.
Alkoholprocent 40 %
Inkluderer Giftbox Nej
Smagsprofil Enebær
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Gin
EAN stregkode 5010296002980

Greenall's Greenalls Original London Dry Gin 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!