Gin Mare 70cl

Country Of Origin Spanien
Weight Unit Amount 0.7 l
Alcohol Percentage 42.7 %
Gin Mare 70cl er en førsteklasses middelhavsgin lavet med de fineste botaniske ingredienser fra den spanske kyst. Med noter af rosmarin, timian og basilikum indfanger denne glatte og komplekse gin essensen af Middelhavet. Perfekt til at nippe til eller blande i din...
På lager
281,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Tilføj til ønske liste

Om Gin Mare 70cl

Gin Mare 70cl er en førsteklasses middelhavsgin, der produceres i den lille fiskerby Vilanova lige uden for Barcelona i Spanien. Mærket er stolt af kun at bruge de fineste planter og ingredienser til at skabe en unik og smagfuld gin, der indfanger essensen af Middelhavskysten.

Smagsprofil

Denne gin har en karakteristisk smag, der er både krydret og salt. Den har noter af rosmarin, timian og basilikum samt et strejf af citrus ved brug af spanske citron- og appelsinskaller. Disse smage kombineres for at skabe en glat og kompleks gin, der er perfekt til at drikke alene eller blande i en forfriskende cocktail.

Duftprofil

Et af de karakteristiske træk ved Gin Mare 70cl er dens aroma. Aromaen i denne gin er stærkt påvirket af brugen af Arbequina-oliven i destillationsprocessen. Det giver ginen en let saltet duft, der minder om en havbrise fra Middelhavet.

Sjove fakta

Sjove fakta om Gin Mare 70cl er bl.a., at den er fremstillet ved hjælp af en unik destillationsproces, der gør det muligt at destillere hver enkelt plante separat, før den blandes. Det sikrer mere kontrol over ginens endelige smagsprofil. Derudover er Gin Mare 70cl aftappet ved 42,7%, hvilket giver den lidt mere punch end din gennemsnitlige gin.

Produktionsproces

For at producere Gin Mare 70cl bruger brandet en traditionel kobber pot still, der opvarmes med en åben flamme. Det giver større kontrol over destillationsprocessen og er med til at sikre, at hvert parti gin er ensartet i kvalitet og smag. Brugen af ingredienser af høj kvalitet og omhyggelig opmærksomhed på detaljer under produktionen gør Gin Mare 70cl til en af de mest efterspurgte gins på markedet i dag.

Specifikationer
SKU L-02-947-00
Brand Gin Mare
Alkoholprocent 42.7 %
Smagsprofil Urter
Oprindelsesland Spanien
Indhold 0.7 l
Drikkevaretype Gin
EAN stregkode 8411640000459

Gin Mare Gin Mare 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!