Fernet Branca 70cl 39%

Country Of Origin Italien
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 39 %
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Om Fernet Branca

Fernet Branca er et mærke af bitter likør fra Italien, der har eksisteret siden 1845. Den er lavet af en blanding af mere end 27 forskellige urter og krydderier, bl.a. myrra, kamille, safran og aloe. Den nøjagtige opskrift er en velbevaret hemmelighed, som kun kendes af Fratelli Branca-destilleriet i Milano.

Smag og aroma

Den karakteristiske smag af Fernet Branca tager lidt tid at vænne sig til, da den er ret bitter og krydret. Nogle beskriver den som havende noter af lakrids, mynte og endda espresso. Den drikkes ofte som en digestif efter måltider eller blandes i cocktails som den berømte "Toronto".

Sammen med sin unikke smag har Fernet Branca også en stærk aroma, der kan beskrives som medicinsk eller krydret. Det skyldes den kombination af ingredienser, der bruges i fremstillingen.

Fun fakta

Fun fact: Fernet Branca er så populær i Argentina, at den ofte bare kaldes "Fernet" og nydes som en nationaldrik. Faktisk er Argentina en af de største forbrugere af Fernet Branca uden for Italien.

Produktionsprocessen

Fremstillingsprocessen for Fernet Branca indebærer, at de forskellige urter og krydderier lægges i blød i alkohol i flere dage, før de destilleres. Den resulterende væske lagres derefter på egetræsfade i mindst et år for at udvikle og blødgøre smagene. Til sidst tilsættes karamelfarve for at give den sin karakteristiske mørke farve.

Specifikationer
SKU L-05-497-00
Brand Fernet Branca
Alkoholprocent 39 %
Drikkevaretype Bitters
Oprindelsesland Italien
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Spirits
EAN stregkode 8004400001249

Fernet Branca Fernet Branca 70cl 39%

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!