The Naked Malt 70cl

Country Of Origin Storbritannien
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
Oplev den bløde og fyldige smag af Naked Grouse The Naked Malt, en luksuriøs blanding af skotsk whisky, der er lagret på first-fill sherryfade. Med noter af sultanas, abrikoser og honning efterfulgt af en røget finish er denne enestående blanding perfekt til at drikke alene eller blande i din... Vis mere
På lager
Special Price 180,00 kr. Regular Price 217,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1116DKK
-17%
Tilføj til ønske liste

Beskrivelse af Naked Grouse The Naked Malt

Naked Grouse The Naked Malt er en luksusblanding af skotsk whisky, som mange whiskyelskere elsker. Famous Grouse-mærket er velkendt i whiskybranchen og produceres af Matthew Gloag & Son, en familieejet virksomhed med base i Perthshire, Skotland.

Smag og lugt

Naked Grouse er en blanding af single malt whisky, der er modnet i first-fill sherryfade, hvilket giver en fyldig, dyb og blød smag. Den har en frugtagtig smag med noter af sultanas, abrikoser og honning, efterfulgt af en røget finish. Aromaen er sød og frugtagtig med strejf af vanilje og eg, hvilket gør den meget tiltalende for The Smell-profilen.

Sjove fakta

Et interessant faktum om The Naked Grouse er, at den oprindeligt blev lanceret som en limited edition whisky, men på grund af dens popularitet blev den føjet til Famous Grouses permanente sortiment. The Naked Grouse er også en af de få whiskyer, der ikke er koldfiltreret, hvilket betyder, at den bevarer flere af sine naturlige smage og aromaer.

Produktionsproces

For at producere The Naked Grouse udvælger Matthew Gloag & Son omhyggeligt kun de bedste single malts fra hele Skotland, som derefter blandes i små partier. Blandingen lagres derefter i flere år for at udvikle og modne smagene. Til sidst aftappes whiskyen ved 40% og præsenteres i en elegant flaske uden etiket eller æske - hvilket afspejler den "nøgne" karakter af denne enestående blanding.

Specifikationer
SKU L-06-301-00
Brand Naked Malt
Special Price 180,00 kr.
Alkoholprocent 40 %
Smagsprofil Rig og Fyldig
Drikkevaretype Whisky
Type whisky Blended
Oprindelsesland Storbritannien
Indhold 0.7 Liter
EAN stregkode 5010314304904

Naked Malt The Naked Malt 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!