El Ron Prohibido 12 Years Habanero 70cl

Country Of Origin Mexico
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 40 %
El Ron Prohibido 12 Years Habanero 70cl er en førsteklasses mørk og gylden rom med en unik blanding af traditionelle cubanske teknikker og mexicanske smage, tilsat naturlige habanero chilier for en subtil krydring. Rommen er lagret i 12 år på hvide egetræsfade og har en blød og kompleks smag med noter af vanilje, karamel og...
På lager
185,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Om El Ron Prohibido

El Ron Prohibido 12 Years Habanero 70cl er en førsteklasses mørk og gylden rom produceret af El Ron Prohibido-brandet. Mærkets navn kan oversættes til "Den forbudte rom" på engelsk og har en interessant baggrund.

Smagsmæssigt er El Ron Prohibido 12 Years Habanero 70cl blød og kompleks. Den har noter af vanilje, karamel og egetræ samt en subtil krydring fra habanero chili-infusionen. Smagsprofilen er velafbalanceret, hvilket gør den til en fantastisk sipping rom eller en perfekt tilføjelse til cocktails.

Ud over den gode smag har rommen også en karakteristisk aroma. Den har en sød duft med antydninger af frugt og krydderier. Når du åbner flasken, bliver du straks transporteret til troperne.

Et sjovt faktum om El Ron Prohibido 12 Years Habanero 70cl er, at den er lagret i 12 år på hvide egetræsfade. I løbet af denne tid tager rommen smag af tønden og udvikler sin egen unikke karakter. En anden interessant detalje er, at de habanero chilier, der bruges i infusionen, dyrkes lokalt i Oaxaca.

For at producere El Ron Prohibido 12 Years Habanero 70cl bruges en blanding af forskellige rom, der er mellem seks og 12 år gamle. Efter blandingen infunderes rommen med naturlige habanero-peberfrugter i flere dage for at tilføje et strejf af krydderi til smagsprofilen. Til sidst filtreres rommen og tappes på flaske med 40 procent ABV.

Specifikationer
SKU L-09-791-00
Brand El Ron Prohibido
Alkoholprocent 40 %
Inkluderer Giftbox Nej
Oprindelsesland Mexico
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Rom
EAN stregkode 7501033200038

El Ron Prohibido El Ron Prohibido 12 Years Habanero 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!