Drunken Monkey Limoncello 50cl

Country Of Origin Holland
Weight Unit Amount 0.5 Liter
Alcohol Percentage 32 %
Drunken Monkey Limoncello 50cl er en italiensk likør lavet på Amalfikysten med kun fire ingredienser: citroner, alkohol, sukker og vand.
På lager
208,00 kr.
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Kunderne bedømmer os som fremragende
Tilføj til ønske liste

Den berusede abe Limoncello 50cl

.

Drunken Monkey Limoncello 50cl er en italiensk likør, der er kendt for sin unikke smag og aroma. Mærket, Drunken Monkey, er baseret på Amalfikysten i det sydlige Italien, hvor den fremstilles på traditionel vis med lokale citroner.

Smag og aroma

Likøren har en sød og syrlig smag, der er perfekt til at nippe til alene eller blande i cocktails. Citrussmagen gør den ideel til varme sommerdage eller efter et solidt måltid. Den har en forfriskende smag, der bliver hængende længe efter den sidste slurk.

Duften af Drunken Monkey Limoncello er himmelsk. Den har en stærk citronduft, som ikke er overvældende, men snarere beroligende for sanserne. Den dufter af friskpressede citroner og har et strejf af sødme, som gør den uimodståelig.

Sjove fakta om Drunken Monkey Limoncello

Sjove fakta om Drunken Monkey Limoncello er, at den er lavet med kun fire ingredienser: citroner, alkohol, sukker og vand. De citroner, der bruges til denne likør, håndplukkes på toppen af deres modenhed i frugtplantager på Amalfikysten. Alkoholen er kornalkohol, som er tilsat citronskal for at udtrække olier og smagsstoffer. Sukker og vand tilsættes for at opveje syrligheden i citronsaften.

Hvordan laves den?

For at fremstille denne likør udblødes citronskallen først i alkohol i et par dage og blandes derefter med sukkersirup og vand. Denne blanding får lov at modne i et par uger for at tilpasse smagene perfekt. Efter modningen filtreres den og tappes på flaske i hånden.

Specifikationer
SKU L-03-226-00
Brand Drunken Monkey
Alkoholprocent 32 %
Oprindelsesland Holland
Indhold 0.5 Liter
Drikkevaretype Likører
EAN stregkode 8719326059006

Drunken Monkey Drunken Monkey Limoncello 50cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!