Death's Door Gin 70cl

Country Of Origin U.S.A.
Weight Unit Amount 0.7 Liter
Alcohol Percentage 47 %
Oplev den førsteklasses smag af Death's Door Gin 70cl, fremstillet af økologisk rød vinterhvede og lokalt dyrkede enebær og koriander. Denne gin er fremstillet i små partier og certificeret økologisk, og den har en unik, men afbalanceret smagsprofil med en forfriskende aroma af syrlig enebær og...
Udsolgt

Send en e-mail, når det er på lager igen

Tilmeld dig
Leveres på 2-4 hverdage*
Gratis levering over 1550DKK
Tilføj til ønske liste

Mød dødens dør gin 70cl

En førsteklasses gin, der vil få dine smagsløg til at gå amok. Denne gin er produceret af det anerkendte Death's Door Spirits, et firma baseret på Washington Island i Wisconsin.

Brandet og stedet

Death's Door Gin er lavet af økologisk rød vinterhvede dyrket på Washington Island sammen med enebær og koriander fra Wisconsin. Hveden destilleres i små partier for at producere en glat, frisk spiritus, der danner grundlaget for denne gin.

Smag og lugt

Når du åbner flasken, bliver du mødt af en forfriskende aroma af enebær og citrusnoter. På tungen har denne gin en unik, men afbalanceret smagsprofil, der inkluderer et strejf af sødme fra hveden, en eksplosion af enebær og en eftersmag, der er både krydret og blomsteragtig.

Sjove fakta

Denne gin har vundet flere priser, herunder en guldmedalje ved San Francisco World Spirits Competition, og blev udnævnt til en af "top 50 spirits" af magasinet Wine Enthusiast. Men det, der gør denne gin helt unik, er navnet - Death's Door refererer til den forræderiske vandstrækning mellem Washington Island og Door Peninsula, hvor mange skibe ifølge legenden er gået til grunde.

Produktionsproces

Death's Door Gin produceres ved hjælp af bæredygtige metoder og er certificeret økologisk af Midwest Organic Services Association (MOSA). Produktionsprocessen omfatter håndhøst af den hvede, der bruges i destillationsprocessen, og brug af vedvarende energikilder til at drive faciliteterne.

Death's Door Gin produceres på en bæredygtig måde.

Specifikationer
SKU L-09-127-00
Brand Death's Door
Alkoholprocent 47 %
Smagsprofil Enebær
Oprindelsesland U.S.A.
Indhold 0.7 Liter
Drikkevaretype Gin
EAN stregkode 859266003009

Death's Door Death's Door Gin 70cl

beoordelingen

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!